Duplex στα συνορα με την πολιτεια, Kastri, Nea Erithraia

Nea ErithraiaΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
  • € 4.000/mese
  • 5+
  • 350
  • 3+
Annuncio aggiornato il 22/04/2023
Descrizione
ΚΑΣΤΡΙ. Σε εξαιρετική γειτονιά, μεζονέτα τύπου μονοκατοικίας, 350τμ, σε οικόπεδο 500τμ. Η κατοικία αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα (ισόγειο, ημιισόγειο, 1ος), με εσωτερικό ασανσέρ και πολύ άνετη και λειτουργική σκάλα.
Ισόγειο: Μεγάλος χώρος υποδοχής, σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία, κλειστή κουζίνα με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, WC. Το επίπεδο αυτό επικοινωνεί με το κυρίως κήπο του σπιτιού.
Α' όροφος: Ενα διπλό μάστερ υπνοδωμάτιο, με γραφείο και γκαρνταρόμπα, δύο ακόμη υπνοδωμάτια, δύο πλήρη μπάνια.
Ημι-ισόγειο: Σαλόνι με τζάκι, δεύτερη κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη, μεγάλο laundry, ξενώνας με μπάνιο, μηχανοστάσια (ασανσέρ και θέρμανσης). Το επίπεδο αυτό επικοινωνεί με ένα δεύτερο κήπο και μπορεί να λειτουργήσει και ως ανεξάρτητο διαμέρισμα.
Η κατοικία επικοινωνεί με το υπόγειο του συγκροτήματος, στο οποίο διαθέτει αποθήκη και δύο θέσεις πάρκινγκ. Κατασκευάστηκε για ιδιωτική χρήση και διαθέτει δρύινα δάπεδα σε όλους τους χώρους, διπλά θερμομονωτικά τζάμια με αλουμίνια βαρέως τύπου, συναγερμό, ανεξάρτητη θέρμανση πετρελαίου με αυτονομία ανά επίπεδο, μπάνια από γρανίτη και πολύ όμορφες τεχνοτροπίες στους τοίχους. Στο σαλόνι της κατοικίας δεσπόζει ένα πολύ μεγάλο αίθριο με ηλιοροφή, που κάνει την κατοικία ιδιαίτερα φωτεινή. Σε μίνιμαλ ύφος, με εξαιρετικά υλικά, πολύ κοντά σε αγορά, συγκοινωνίες και τις κεντρικές οδικές αρτηρίες, προτείνεται ανεπιφύλακτα σε υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων ή πρεσβειών. Προσφέρεται στην τιμή των 4.000€. Δυνατότητα να μισθωθεί και πλήρως ή μερικώς επιπλωμένο.
Πάρα πολλά ακόμα ακίνητα,μικρότερα-μεγαλύτερα,στην Κηφισιά κ στους όμορους Δήμους www.panteleonrealestate.gr Μεσιτικό Κώστας Παντελαίων-Κηφισιά-6945-392060 info@panteleon.gr. Σε περίπτωση ενδιαφέροντος καλέστε στο κινητό 6945-392060 από 11:00-21:00.
Caratteristiche
Riferimento
KAB-28
contratto
Affitto
tipologia
Duplex | Immobile di lusso
superficie
350 m²
locali
5+ (4 camere da letto, 3 altri), 3+ bagni
piano
Piano terra, con ascensore
totale piani edificio
3 piani
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Caminetto
Impianto di allarme
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Impianto tv con parabola satellitare
Arredato
Giardino privato
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 4.000/mese
cauzione
Non indicata
Efficienza energetica
anno di costruzione
2006
riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
Efficienza energetica
A+
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista