Trilocale Ανάληψη - Μπότσαρη - Νέα Παραλία, Nea Paralia, Analipsi - Mpotsari - Nea Paralia

Analipsi - Mpotsari - Nea ParaliaΑνάληψη - Μπότσαρη - Νέα Παραλία
  • € 325.000
  • 4
  • 144
  • 2
  • 3
Descrizione
Σε μια από τις ομορφότερες περιοχές της πόλης, στη Νέα Παραλία, μόλις δύο λεπτά από τη θάλασσα, πωλείται εξαιρετικά άνετο και ριζικά ανακαινισμένο, διαμπερές διαμέρισμα 3ου ορόφου με ανελκυστήρα, συνολικού εμβαδού 144 τ.μ. με πλάγια θέα θάλασσα! Βρίσκεται σε μια προσεγμένη οικοδομή με πολύ ωραία είσοδο! Είναι ριζικά ανακαινισμένο, αφού έχει νέα υδραυλική και ηλεκτρολογική εγκατάσταση, ολοκαίνουρια εγκατάσταση θέρμανσης αυτόνομου φυσικού αερίου με νέα σώματα και καυστήρα, καινούρια συνθετικά εξωτερικά κουφώματα, καινούρια εσωτερικά κουφώματα, νέα εντοιχισμένη ντουλάπα, γυαλισμένα δάπεδα κ.α. Το ακίνητο έχει πολλές δυνατότητες αλλαγών στη διαρρύθμιση του, κάτι που βοηθά τον νέο του ιδιοκτήτη να το προσαρμόσει σύμφωνα με το δικό του γούστο και τις δικές του ανάγκες, για αυτό και παραδίδεται με αποξηλομένα μπάνια και κουζίνα. Υπάρχει δυνατότητα δημιουργίας μιας ιδιαίτερα ευρύχωρης σαλοκουζίνας-τραπεζαρίας ή ανεξάρτητης κουζίνας σε τρία διαφορετικά μέρη του σπιτιού, δυνατότητα 4ου δωματίου (ή γραφείου)  ή ενός masterbedroom με δικό του μπάνιο κ.α. 
Στην παρούσα μορφή το διαμέρισμά ¨μας¨ αποτελείται από έναν ιδιαίτερα άνετο χώρο υποδοχής οπού υπάρχει χώρος για μια μεγάλη ντουλάπα εισόδου, ένα εξαιρετικά άνετο σαλόνι, μεγάλο χώρο τραπεζαρίας  ανεξάρτητη κουζίνα, 3 υπνοδωμάτια, μπάνιο και wc. Διαθέτει: συνθετικά κουφώματα με διπλά κρύσταλλα, πόρτα ασφαλείας, θυροτηλεόραση, αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου, εντοιχισμένη ντουλάπα στο υπνοδωμάτιο και στο χολ!
Πρόκειται για μια κατοικία με εξαιρετικά χαρακτηριστικά που την καθιστούν ιδανική για οικογένεια, ενώ η θέση της είναι μοναδική, αφού βρίσκεται δίπλα στην ομορφότερη βόλτα της πόλης, αλλά και δίπλα σε πληθώρα καταστημάτων, σχολεία, πάρκα, μέσα μαζικής μεταφοράς και μόλις 10 λεπτά από το κέντρο της πόλης!
Informazioni
altre caratteristiche
Porta blindata
Esposizione esterna
Accesso per disabili
Balcone
Infissi esterni in doppio vetro / PVC
Caratteristiche
Riferimento e Data annuncio
46246 - 13/03/2024
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento | Immobile di lusso
superficie
144 m²
locali
4 (3 camere da letto, 1 altro), 2 bagni
piano
3° piano, con ascensore, con accesso disabili
altre caratteristiche
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Infissi esterni in doppio vetro / PVC
Costi
prezzo
€ 325.000
spese condominio
€ 20/mese
Efficienza energetica
anno di costruzione
1975
riscaldamento
Autonomo, alimentato a metano
Efficienza energetica
Δ
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista