Terreno agricolo in Vendita

Toroni630 72
  • € 24.000
  • 1.617
Annuncio aggiornato il 10/04/2024
Descrizione
Κωδικός ακινήτου: 1-713 - Τορώνη Συκιά ΜΠΑΜΠΑΚΙΕΣ ΠΩΛΕΙΤΑΙ οικοδομήσιμο αγροτεμάχιο συνολικής επιφάνειας 1617 τ.μ.
Τιμή: 24.000 €
Πωλείται ένα εξαιρετικά όμορφο οικοδομήσιμο αγροτεμάχιο, στην περιοχή της Συκιάς. Με μια εκτενή επιφάνεια 1617 τ.μ., αυτό το ακίνητο είναι ιδανικό για να χτίσετε το ονειρεμένο σας σπίτι. Η τοποθεσία του σε μια ήσυχη και οικογενειακή γειτονιά, συνδυάζει την ηρεμία και τη φυσική ομορφιά της περιοχής με την άνεση της πόλης, αφού βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τα κύρια σημεία ενδιαφέροντος. Ανακαλύψτε τις απέραντες δυνατότητες που προσφέρει αυτό το αγροτεμάχιο και δημιουργήστε το δικό σας παράδεισο στην καρδιά της φύσης. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ξεναγήσουμε στον μαγικό κόσμο της Συκιάς

Το γραφείο μας Sithon Real Estate με έδρα τη Συκιά Χαλκιδικής δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των ευρύτερων περιοχών όπως Συκιάς, Σάρτης, Καλαμίτσι, Κριαρίτσι, Πόρτο Κουφό, Τορώνης αλλά και ολόκληρης της Σιθωνίας.

Η ομάδα του Sithon Real Estate και των συνεργατών της με νομικές υπηρεσίες, συμβολαιογραφική κάλυψη, συμβουλές προς έκδοση δανείων, πολεοδομικές συμβουλές, τοπογραφικές μελέτες, διαχείριση εκμετάλλευσης ακινήτων, καθιστά το γραφείο μας έτοιμο να διεκπεραιώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κάθε συναλλαγή σας.


Sithon Real Estate

Μεσιτικό Γραφείο: Δέσποινα Δριστάρη

Διεύθυνση: Συκιά Χαλκιδικής

ΤΚ: 63072

Κινητό: 6907859220 whats up/viber

Email : sithon.realestate@gmail.com
Caratteristiche
Riferimento
1-713
contratto
Vendita
tipologia
Terreno Agricolo
superficie
1.617 m²
Costi
prezzo
€ 24.000
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista