Duplex Κυνίσκας 20, Athens, Greece, Varnava, Pagkrati

PagkratiΚυνίσκας 20, Athens, Greece
  • € 1.200.000
  • 4
  • 143
  • 3+
Annuncio aggiornato il 08/03/2024
Descrizione
Κωδικός ακινήτου: 20568 - Μετς - Καλλιμάρμαρο Μετς ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητη μεζονέτα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 143 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 3 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2021 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, ξύλινα πατώματα, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, πισίνα, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα - Τιμή: 1.200.000 €
Αυτή η μίνιμαλ αισθητικής μεζονέτα είναι εκπληκτικό ακίνητο που βρίσκεται στην όμορφη περιοχή του Καλλιμάρμαρου στην Αθήνα. Είναι συνολικής επιφάνειας 143τμ. και χωρίζεται σε 2 επίπεδα.
Η μεζονέτα διαθέτει τρία ευρύχωρα και άνετα υπνοδωμάτια με το δικό τους κομψό και λειτουργικό μπάνιο, παρέχοντας άνεση και ιδιοτικόητα σε όλα τα μέλη της οικογένειας.
Ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά αυτού του ακινήτου είναι η πληθώρα αποθηκευτικών χώρων σε όλα τα δωμάτια. Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με όλες τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές, ενώ είναι σχεδιασμένη με προσοχή για παρέχει λειτουργικότητα.
Η μεγάλη βεράντα της συγκεκριμένης μεζονέτας, είναι ένα πραγματικό στολίδι αυτής της ιδιοκτησίας, προσφέροντας εκπληκτική θέα στην Ακρόπολη, Λυκαβηττό και προς όλη την πόλη. Το μπαλκόνι διαθέτει επίσης ένα πολυτελές τζακούζι, προσφέροντας έναν χαλαρωτικό και απολαυστικό τρόπο για να απολαύσετε την εκπληκτική θέα.
Το ακίνητο είναι επίσης εξοπλισμένο με κλιματισμό, αντλία θερμότητας, θερμαινόμενα πατώματα, σύστημα συναγερμού, ασανσέρ και ιδιωτικό parking με έξτρα αποθηκευτικό χώρο.
Ένα μοναδικό νεόδμητο ακίνητο που συνδυάζει τη σύγχρονη πολυτέλεια με την κλασική αθηναϊκή γοητεία, προσφέροντας μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία διαβίωσης. Μπορεί να αξιοποιηθεί και επενδυτικά.
Caratteristiche
Riferimento
20568
contratto
Vendita
tipologia
Duplex | Immobile di lusso
superficie
143 m²
locali
4 (3 camere da letto, 1 altro), 3+ bagni
piano
2° piano, con ascensore
totale piani edificio
2 piani
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Caminetto
Impianto di allarme
Porta blindata
Esposizione esterna
Piscina
Giardino privato
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 1.200.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2021
stato
Nuovo / In costruzione
riscaldamento
Autonomo, alimentazione elettrica
Efficienza energetica
A+
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista