Palazzo - Edificio in Vendita

Pallini (Attica)
  • € 1.700.000
  • 5+
  • 1.020
  • 3+
Annuncio aggiornato il 11/09/2023
Descrizione
Συγκρότημα 3 ανεξάρτητων κατοικιών με κοινόχρηστο κήπο και πισίνα, εξαιρετικής και πολυτελούς ιδιωτικής κατασκευής του 2002. Βρίσκεται σε προνομιακό οικόπεδο στην Παλλήνη με εύκολη πρόσβαση στην Αττική Οδό και τα Ιδιωτικά Σχολεία της περιοχής.
Η μεγάλη κατοικία είναι 460 τμ και αποτελείται από 3 επίπεδα με ιδιωτικό ασανσέρ. Στο ισόγειο διαθέτει πολύ μεγάλο σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία, μεγάλη ανοιχτή κουζίνα, 1 γραφείο, 1 WC και έξοδο στον κήπο και την πισίνα,. Στον 1ο όροφο προσφέρει 3 υπνοδωμάτια (1 master) και 2 μπάνια. Στο επίπεδο του playroom έχει καθημερινό καθιστικό με δεύτερο τζάκι, 1 υπνοδωμάτιο με μπάνιο, βοηθητικούς χώρους και αποθήκη. Άλλες παροχές περιλαμβάνουν αυτονομία θέρμανσης με πετρέλαιο, γεώτρηση, ανοιχτό χώρο στάθμευσης, κλπ. Οι δύο μικρότερες κατοικίες είναι 280τμ η καθεμία και αποτελούνται από 3 επίπεδα με ιδιωτικό ασανσέρ. Στο ισόγειο διαθέτει σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία, μεγάλη ανοιχτή κουζίνα και έξοδο στον κήπο και την πισίνα. Στον 1ο όροφο προσφέρει 2 υπνοδωμάτια (1 master) και 2 μπάνια. Στο επίπεδο του playroom διαθέτει καθημερινό καθιστικό με δεύτερο τζάκι, 1 υπνοδωμάτιο με μπάνιο, βοηθητικούς χώρους και αποθήκη.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το μεσιτικό γραφείο μας ή επισκεφθείτε το site μας www.allaboutproperty.gr
Caratteristiche
Riferimento
S1052B
contratto
Vendita
tipologia
Palazzo - Edificio | Immobile di lusso
superficie
1.020 m²
locali
5+ locali, 3+ bagni
totale piani edificio
3 piani
Posti Auto
1 in box privato/box in garage
altre caratteristiche
Caminetto
Porta blindata
Esposizione esterna
Impianto di allarme
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 1.700.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2002
riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista