Villa unifamiliare Κάτω Γατζέα, Agios Georgios Nileias, Milies

MiliesΚάτω Γατζέα
  • € 6.000.000
  • 5+
  • 960
  • 3+
  • No
Descrizione
Σύμβουλος ακινήτων Ερμαριόπουλος Νίκος.
Διατίθεται προς πώληση συγκρότημα τριών κατοικιών στην περιοχή Κάτω Γατζέα Πηλίου συνολικής επιφάνειας 960 τ.μ..
Το ακίνητο αποτελείται από μία μεζονέτα (υπόγειο - ισόγειο - πρώτος) κατασκευής του 1991, μοναδικής αρχιτεκτονικής και με εξαιρετικής ποιότητας υλικά, τοποθετημένη σε ένα οικόπεδο 8 στρεμμάτων μπροστά στη θάλασσα. Στο ισόγειο συναντάμε δύο ξεχωριστά και ευρύχωρα σαλόνια, με τζάκι στον κάθε χώρο και μαγευτική θέα στη θάλασσα, καθώς και την κουζίνα. Στη βόρεια πλευρά του ισογείου, υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο ξενώνας με πρόσβαση σε ξεχωριστό κουζινάκι και W.C. Ο πρώτος όροφος διαθέτει τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια με ατομικό μπάνιο το καθένα. Τέλος, στο υπόγειο υπάρχει ένας μεγάλος χώρος - γραφείο, το playroom, δύο δωμάτια υπηρεσίας και το λεβητοστάσιο. Εξωτερικά, ο αύλειος χώρος έχει διαμορφωθεί με πέτρα Πηλίου ενώ για την πισίνα χρησιμοποιήθηκε ειδική από την Ιταλία. Δίπλα στην πισίνα, υπάρχει ένας μεγάλος στεγασμένος χώρος που διαθέτει barbeque, bar και ιδανικούς χώρους για συνάθροιση. Εντός του οικοπέδου υπάρχουν μικρά σπιτάκια 5-7 τετραγωνικών που λειτουργούν ως γυμναστήριο, γραφείο, αποδυτύρια καθώς και ένα μικρό εκκλησάκι. Τέλος, στην πρόσοψη του οικοπέδου υπάρχει ειδικά διαμορφωμένη παραλία καθώς και χώρος διαμορφωμένος για να προσδεθούν μικρά σκάφη.
Εντός του οικοπέδου και σε απόσταση που σέβεται την ιδιωτικότητα του παραπάνω περιγραφόμενου ακινήτου, υπάρχουν δύο ημιτελείς μεζονέτες συνολικής επιφάνεια 600 τ.μ.
Το ακίνητο ενδείκνυται τόσο για επενδυτική εκμετάλλευση, καθώς δίνει την δυνατότητα για τουλάχιστον 3 αυτοτελείς μεζονέτες και με μοναδικές παροχές, μόλις 20 λεπτά από την πόλη του Βόλου και 50 λεπτά από το κοντινότερο αεροδρόμιο, όσο και για μόνιμη κατοικία. Η τοποθεσία, η αρχιτεκτονική του και τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή του το καθιστούν ένα από τα καλύτερα ακίνητα της περιοχής της Θεσσαλίας!
Caratteristiche
Riferimento e Data annuncio
1466339 - 28/03/2024
contratto
Vendita
tipologia
Villa unifamiliare | Immobile di lusso
superficie
960 m²
locali
5+ (6 camere da letto, 5 altri), 3+ bagni
piano
Piano terra, con accesso disabili
totale piani edificio
3 piani
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Caminetto
Impianto di allarme
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Piscina
Giardino privato
Infissi esterni in doppio vetro / legno
Costi
prezzo
€ 6.000.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
1991
stato
Ottimo / Ristrutturato
riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista