Albergo in Vendita

Nauplia
  • € 1.000.000
  • 300
  • 3+
Annuncio aggiornato il 17/04/2024
Descrizione
Ένα ανεξάρτητο κτήριο πολιτιστικής κληρονομιάς σε κεντρική τοποθεσία στην παλιά πόλη του Ναυπλίου και σε απόσταση 3 λεπτών με τα πόδια από την κεντρική πλατεία. Αυτή είναι μια μεγάλη επενδυτική ευκαιρία καθώς προσφέρει στον αγοραστή όχι μόνο τη δυνατότητα να αγοράσει το ακίνητο αλλά και να συνεχίσει να το λειτουργεί ως επιχείρηση. Παρά τις διακοπές των τελευταίων ετών, η επιχείρηση είναι κερδοφόρα και τώρα επιτρέπει στον υποψήφιο αγοραστή να φτάσει στα ύψη της πιθανές αποδόσεις.
Το ακίνητο αποτελείται από 6 αυτόνομα ενοικιαζόμενα δωμάτια και ένα ξεχωριστό διαμέρισμα διαχειριστή. Τα μεγέθη των δωματίων ποικίλλουν και μπορούν να φιλοξενήσουν πάρτι από 2-4 άτομα. Το κτίριο διαθέτει ένα μεγάλο φουαγιέ εισόδου/πρωινό/καθιστικό, ημιώροφο, ρεσεψιόν, τουαλέτα, βεράντες και μπαλκόνια με θέα.Εξωτερικά υπάρχει δεύτερη είσοδος στη ρεσεψιόν, διαμορφωμένη αυλή, φωταγωγημένο σιντριβάνι/ράφι και πέτρινη βεράντα στο πάνω επίπεδο.
Το Ναύπλιο είναι μια πόλη που προσελκύει τουρισμό όλο το χρόνο για ντόπιους και ξένους.
Μια πραγματική ευκαιρία να αγοράσετε το ακίνητο και το κτίριο σε εξαιρετική τιμή.
Πώληση, Ξενοδοχείο, Μπάνια: 8, WC: 8, Εμβαδόν: 300 τ.μ., Έτος κατασκευής: 1920, Πολυτελές, Κλιματισμός, Συναγερμός, Αποθήκη, Όροφος: Ισόγειο, Δορυφορική κεραία, Φωτεινό, Βαμμένο, Τύπος δαπέδων: Μάρμαρο, Επιφάνεια oικοπέδου: 228 τ.μ., Eπίπεδα: 3, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Ράμπα εκφόρτωσης, Με εξοπλισμό, Ενεργειακή κλάση: Σε Εξέλιξη, Ρεύμα: Τριφασικό, Έτος Ανακαίνισης: 2019
Caratteristiche
Riferimento
372700
contratto
Vendita
tipologia
Palazzo - Edificio | Immobile di lusso
superficie
300 m²
locali
3+ bagni
totale piani edificio
3 piani
Uso edificio attuale
Albergo
altre caratteristiche
Impianto di allarme
Costi
prezzo
€ 1.000.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
1920
riscaldamento
Autonomo
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista