Duplex 25ης Μαρτίου 4Β, Ταγαράδες 57001, Tagarades, Thermi

Thermi25ης Μαρτίου 4Β, Ταγαράδες 57001
  • € 500.000
  • 5+
  • 225
  • 3+
  • No
Descrizione
ΤΑΓΑΡΑΔΕΣ πωλείται πολυτελής μεζονέτα 225τμ + 38τμ σοφίτα. Βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του οικισμού, έχει νοτιοαναλικό προσανατολισμό με πολλή ανοιχτωσιά. Η μεζονέτα αναπτύσεται σε τρία επίπεδα και μπορεί να χωριστεί επιμέρους. Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, 2 κουζίνες, 3 λουτρά, 2 αποθήκες.

Η είσοδος βρίσκεται στο μεσαίο επίπεδο, το οποίο αποτελείται από ένα πολυτελές σαλόνι (περίπου 50 τμ) με μεγάλο τζάκι, μία αρχοντική τραπεζαρία με κρυφή κουζίνα εντοιχισμένη σε νεοκλασικό έπιπλο, το WC των επισκεπτών και η κύρια βεράντα του σπιτιού. Με εσωτερική σκάλα ανεβαίνουμε στο δεύτερο επίπεδο όπου φιλοξενούνται τα τρία τεράστια υπνοδωμάτια με τις ντουλάπες τους, τα ιδιωτικά μπαλκόνια και το μεγάλο λουτρό των ενοίκων. Κάτω από το μεσαίο επίπεδο του σαλονιού έχουμε στην ουσία μια αυτοτελή γκαρσονιέρα αποτελούμενη από σαλόνι, ξεχωριστή κουζίνα – τραπεζαρία, αποθήκη, ένα υπνοδωμάτιο, ένα λουτρό και τον χώρο του καυστήρα πετρελαίου. Διαθέτει θέρμανση πετρελαίου, ενεργειακό τζάκι μήκους 1.5μ , ενεργειακά εξωτερικά κουφώματα με σίτες, θωρακισμένη πόρτα εισόδου, κάμερες, συναγερμό, τέντες, BBQ, κήπο 120τμ με δέντρα.

Η πολυτελής μεζονέτα είναι ιδανική για οικογένειες που θέλουν να ζουν εκτός πόλης αλλά ταυτόχρονα να είναι κοντά της και για GOLDEN VISA. Υπάρχει η δυνατότητα να πωληθεί με τα έπιπλα και τον εξοπλισμό.

Για άμεσα ραντεβού καλέστε +30 6979 224300 Καραγιώργος Νικόλας. Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη του δελτίου ταυτότητας.
Caratteristiche
Riferimento e Data annuncio
11-274 - 13/06/2023
contratto
Vendita
tipologia
Duplex | Immobile di lusso
superficie
225 m²
locali
5+ (4 camere da letto, 3 altri), 3+ bagni
totale piani edificio
3 piani
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Caminetto
Mansarda
Impianto di allarme
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Impianto tv con parabola satellitare
Arredato
Giardino privato
Infissi esterni in doppio vetro / PVC
Costi
prezzo
€ 500.000
spese condominio
€ 50/mese
Efficienza energetica
anno di costruzione
2013
stato
Nuovo / In costruzione
riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
Efficienza energetica
B
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista