Villa unifamiliare Eparchiaki Odos 44-Kalyvion-Georgioupolis, Vamos 73007, Centro, Vamos

VamosEparchiaki Odos 44-Kalyvion-Georgioupolis, Vamos 73007
  • € 398.000
  • 5
  • 210
  • 3
Annuncio aggiornato il 14/05/2024
Descrizione
Βίλα προς Πώληση στον Βάμο με Θερμαινόμενη Πισίνα

Ποιοτική κατοικία με θερμαινόμενη και σκεπαστή πισίνα, τζακούζι και σάουνα προς πώληση. Το σπίτι βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τα καταστήματα, τις ταβέρνες, τις καφετέριες και το κέντρο υγείας του κρητικού χωριού Βάμος και προσφέρει φανταστική θέα στα Λευκά Όρη και μακρινή θέα στη θάλασσα.

Το σπίτι χτίστηκε το 2004 και οι σημερινοί ιδιοκτήτες έχουν συνδέσει τα 2 ξεχωριστά διαμερίσματα (ισόγειο και πρώτο όροφο) σε ένα μεγαλύτερο σπίτι με εσωτερική σκάλα.

Για να μπείτε στο ακίνητο περνάτε από την ηλεκτρική πύλη με τη δυνατότητα να σταθμεύσετε το αυτοκίνητό σας κάτω από την πέργκολα, στο κάτω μέρος του δρόμου για εύκολη πρόσβαση στο ισόγειο του σπιτιού ή στο ψηλότερο μέρος του διαδρόμου για εύκολη πρόσβαση στο πρώτο όροφος του σπιτιού.

Ανεβαίνοντας μερικά σκαλιά της εξωτερικής σκάλας, φτάνετε στην κύρια είσοδο του πρώτου ορόφου του σπιτιού. Ο πρώτος όροφος διαθέτει 3 υπνοδωμάτια καλού μεγέθους και 2 μπάνια, το ένα με ντους και το άλλο με μπανιέρα. Η ανοιχτή κουζίνα προσφέρει πολλούς αποθηκευτικούς χώρους και είναι καλά εξοπλισμένη. Ο χώρος της τραπεζαρίας και του σαλονιού είναι πολύ καλός και φωτεινός με τζάκι για τις μέρες του χειμώνα.

Δίπλα στην κουζίνα υπάρχει μια μπαλκονόπορτα στο μεγάλο σκεπασμένο μπαλκόνι με θέα στον κήπο και το καταπράσινο περιβάλλον με μακρινή θέα στη θάλασσα.

Το σπίτι μπορεί να δροσιστεί το καλοκαίρι με μονάδες A/C και προσφέρει κεντρική θέρμανση πετρελαίου με καλοριφέρ σε όλο το σπίτι και τζάκι για τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα. Το τζάκι διαθέτει ηλεκτρικό σύστημα εξαερισμού.

Κατεβαίνοντας την ξύλινη εσωτερική σκάλα μπαίνεις στην αίθουσα τέχνης του σημερινού ιδιοκτήτη που θα μπορούσε να είναι και κουζίνα (όπως ήταν πριν). Υπάρχει ένα πλυντήριο/αποθήκη και ένα άλλο μπάνιο με ντους. Το υπνοδωμάτιο αυτού του επιπέδου είναι πολύ μεγάλο και χρησιμοποιείται ως αίθουσα μουσικής με πολύ φως να περνάει από τα παράθυρα και τις πόρτες. Βγαίνοντας από την πόρτα της βεράντας μπαίνεις σε ένα μεγάλο καθιστικό.

Το σπίτι πωλείται πλήρως επιπλωμένο.

Η πισίνα θερμαίνεται ηλεκτρικά για το χειμώνα και μπορεί να θερμανθεί και μέσω του καυστήρα πετρελαίου της κεντρικής θέρμανσης. Επιπλέον, η πισίνα αυτή τη στιγμή καλύπτεται για εξοικονόμηση ενέργειας κατά τη θέρμανση της πισίνας το χειμώνα. Το κάλυμμα της πισίνας μπορεί να συρθεί στη μία πλευρά της πισίνας για να το ανοίξει.

Υπάρχει σάουνα υπέρυθρης ακτινοβολίας στον κήπο με χώρο για 1 ή 2 άτομα και επίσης τζακούζι για 2 άτομα. Υπάρχουν επίσης αρκετές αποθήκες που έχουν προστεθεί στο σπίτι για καυσόξυλα, ποδήλατα κ.λπ.

Το ακίνητο περιβάλλεται από πέτρινο τοίχο και η πύλη είναι ηλεκτρική. Ο κήπος είναι πλήρως διαμορφωμένος και πολλά ώριμα οπωροφόρα δέντρα προσφέρουν νόστιμους καρπούς της εποχής: Λεμονιά, Πορτοκαλιά, Ρόδια, Βερίκοκα.
Caratteristiche
Riferimento
CAV-27228
contratto
Vendita
tipologia
Villa unifamiliare
superficie
210 m²
locali
5 (4 camere da letto, 1 altro), 3 bagni
altre caratteristiche
Balcone
Piscina
Arredato
Costi
prezzo
€ 398.000
Efficienza energetica
riscaldamento
Centralizzato, alimentato a gasolio
Efficienza energetica
Δ
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista