Appartamento Οικονομίου, 97, Agia Triada, Thermaikos

ThermaikosΟικονομίου, 97
  • € 250/mese
  • 36
  • 1
Annuncio aggiornato il 30/03/2023
Descrizione
Το διαμέρισμα-studio βρισκεται στον πρωτο όροφο της οικοδομής, πρώτο στην θάλασσα, είναι 36 τ.μ. και έχει 2 μπαλκονόπορτες στην πρόσοψη, με απέραντη θέα στον Θερμαικό κόλπο και την Θεσσαλονίκη.
Έχει ένα μικρό χώλ στην είσοδο, αριστερά είναι το μπάνιο που έχει μικρή μπανιέρα τουαλέτα και νιπρήρα, καθώς και ένα μικρό κάθετο ντουλάπι για αποθήκευση. Ματά το χώλ βρίσκεται ο κυρίως χώρος με αριστερά την κουζίνα και το ψυγείο και δεξιά υπάρχει ο χώρος που ρίσκεται ο καναπές κρεβάτι.Υπάρχει μια εντοιχισμένη ντουλάπα αρκετά μεγάλη για το μέγεθος του studio. Επίσης υπάρχει και μία μικρή τραπεζαρία.
Το εξαιρετικό χαρακτηριστικό του studio είναι η φωτεινότητά του, οι δύο μπαλκονόπορτες που ειναι με ενεργειακά κουφώματα και η φανταστική. θέα στην Θάλασσα.η οποία απέχει μόλις 20 μέτρα και δέν υπάρχει τίποτα μπροστα να κλείνει την θέα Η θέρμαση γίνεται με το inverter κλιματιστικό. που διαθέτει.
Το ετήσιο μίσθωμα είναι 3000 ευρώ καταβάλεται εφ΄άπαξ και η περίοδος μίσθωσης είναι από την 1η Απριλίου έως και την 31 Μαρτίου.
Caratteristiche
Riferimento
EK-4233547
contratto
Affitto
tipologia
Appartamento
superficie
36 m²
piano
1° piano
altre caratteristiche
Balcone
Arredato
Costi
prezzo
€ 250/mese
spese condominio
€ 5/mese
cauzione
Non indicata
Efficienza energetica
anno di costruzione
1980
riscaldamento
Autonomo, alimentazione elettrica
Efficienza energetica
Ε
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista

Privato