Trilocale nuovo, primo piano, Ano Papagou, Papagou

Papagou
  • € 755.000
  • 4
  • 141
  • 3
  • 1
Descrizione
Ένα μοντέρνο οροφοδιαμέρισμα minimal αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και υψηλής ενεργειακής κλάσης στην περιοχή του Παπάγου, κοντά στο σταθμό του Μετρό, την Αττική Οδό και τα πάρκα της περιοχής. Το κτίριο είναι υπό κατασκευή και θα ολοκληρωθεί το 2024.
Το διαμέρισμα είναι 141.4τμ στον 1ο όροφο. Αποτελείται από άνετο σαλόνι με τζάκι, μοντέρνα κουζίνα, 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια και 1 WC και οδηγεί σε ευρύχωρη βεράντα.
Άλλες ανέσεις περιλαμβάνουν πάρκινγκ για 2 αυτοκίνητα, αποθήκη 5.2τμ, θερμομπρόσοψη, αυτόνομη ενδοδαπέδια θέρμανση με αντλίες θερμότητας, ενεργειακά κουφώματα, ηλιακούς συλλέκτες, πόρτα ασφαλείας, προεγκατάσταση συναγερμού, μοντέρνα έπιπλα κουζίνας, κλιματισμό, κ.λπ.
Η μεσιτική αμοιβή προς το γραφείο μας, σε περίπτωση αγοραπωλησίας του συγκεκριμένου ακινήτου, ανέρχεται στο 2% (δύο τοις εκατό) επί της συνολικής πραγματικής αξίας της κύριας συμβάσεως και πλέον του νόμιμου Φ.Π.A (24%), η σε περίπτωση μίσθωσης η μεσιτική αμοιβή είναι ισόποση του μισθώματος και πλέον του νόμιμου Φ.Π.Α. (24%).
Κατά την επίδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής ταυτότητας, καθώς και το Α.Φ.Μ. του ενδιαφερομένου αγοραστή βάση του Νόμου 4072/11.4.2012.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το μεσιτικό γραφείο μας ή επισκεφθείτε το site μας www.allaboutproperty.gr
Caratteristiche
Riferimento e Data annuncio
S1083Β - 09/12/2023
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento | Immobile di lusso
superficie
141 m²
locali
4 (3 camere da letto, 1 altro), 3 bagni
piano
1° piano, con ascensore, con accesso disabili
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Caminetto
Impianto di allarme
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Impianto tv con parabola satellitare
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 755.000
Efficienza energetica
stato
Nuovo / In costruzione
riscaldamento
Autonomo, a pavimento, alimentazione elettrica
Efficienza energetica
A+
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista