Villa unifamiliare 215 m², Kounoupidiana, Akrotiri

Akrotiri
  • € 485.000
  • 5
  • 215
  • 3+
  • No
Annuncio aggiornato il 22/01/2024
Descrizione
Πωλείται ανεξάρτητη κατοικία σε μεγάλο οικόπεδο στον Σταυρό Ακρωτηρίου
Πωλείται ανεξάρτητη κατοικία σε μεγάλο οικόπεδο σε ασφαλτοστρωμένο δρόμο, με ωραία θέα προς τα βουνά και την θάλασσα. Έχει εμβαδόν 215 τ.μ. συν υπόγειο 143 τ.μ. σε οικόπεδο 4831 τ.μ. και είναι κατασκευής 2001 (Άδεια1995). Είναι κτισμένη σε τρία επίπεδα και η εσωτερική διαρρύθμιση έχει ως εξής:
Στο ισόγειο, το οποίο είναι 106 τ.μ., υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια, τρία μπάνια, αποθήκη και μεγάλες βεράντες. Στον πρώτο όροφο με εμβαδόν 109 τ.μ. βρίσκεται η κουζίνα σε ανοιχτό χώρο με την μεγάλη σαλοτραπεζαρία.,ένα wc,,αποθήκη, και τρεις βεράντες. Στο υπόγειο που είναι 143 τ.μ. βρίσκεται το γκαράζ, ένα υπνοδωμάτιο με μπάνιο, αποθηκευτικός χώρος με το πλυντήριο ρούχων, ένα δωμάτιο που μπορεί να γίνει χώρος εργασίας και μία ευρύχωρη βεράντα.
Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με καλοριφέρ, ξυλόσομπα στο σαλόνι, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και ρολά, σίτες, ηλιακό θερμοσίφωνα, 7 κλιματιστικά, γραμμή τηλεφώνου, δορυφορική κεραία, εντοιχισμένα ξύλινα ντουλάπια στην κουζίνα, ντουλάπες στα υπνοδωμάτια.
Το οικόπεδο είναι περιφραγμένο και στην είσοδο υπάρχει καγκελόπορτα με θυροτηλέφωνο. Στον κήπο υπάρχουν πλακόστρωτες περιοχές και περιμετρικά του σπιτιού διάφορα καρποφόρα δέντρα, λεμονιές, ελαιόδεντρα, πορτοκαλιές κληματαριές, συκιές, χώρος για λαχανόκηπο, σπιτάκι πέτρινο για σκύλο, καλλωπιστικά φυτά και δέντρα, αυτόματο πότισμα με νερό ΟΑΔΥΚ με φτηνό τιμολόγιο χρέωσης, δεξαμενή νερού 20 κ.μ., χώρος στάθμευσης για 2-3 αυτοκίνητα και αρκετός χώρος για κατασκευή πισίνας. Η όμορφη παραλία του Ζορμπά με τα πεντακάθαρα νερά απέχει 1100 μέτρα, το κέντρο των Χανίων 17 χλμ και το αεροδρόμιο 15 χλμ.
Εμβαδόν κατοικίας: 215 τ.μ. συν 143 τ.μ. υπόγειο.
Οικόπεδο: 4831 τ.μ.
Τιμή¨€485.000, συν έξοδα μεταβίβασης
Caratteristiche
Riferimento
AK 2327
contratto
Vendita
tipologia
Villa unifamiliare | Immobile di lusso
superficie
215 m²
locali
5 (4 camere da letto, 1 altro), 3+ bagni
totale piani edificio
2 piani
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Caminetto
Impianto di allarme
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Impianto tv con parabola satellitare
Arredato
Giardino privato
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 485.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2001
riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
Efficienza energetica
Γ
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista