Villa unifamiliare, nuova, 155 m², Polichrono, Pallini

Pallini
  • € 610.000
  • 4
  • 155
  • 3
  • No
Annuncio aggiornato il 19/04/2024
Descrizione
Μια βίλα με θέα στη θάλασσα είναι ένα πολυτελές ακίνητο που βρίσκεται συνήθως σε μια παραθαλάσσια περιοχή του Πολύχρονου, η οποία προσφέρει εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Η βίλα είναι συνήθως σχεδιασμένη για να εκμεταλλεύεται πλήρως την τοποθεσία της, με μεγάλα παράθυρα και εξωτερικούς χώρους που επιτρέπουν στους κατοίκους να απολαύσουν την εκπληκτική θέα.

Το εσωτερικό της βίλας είναι συχνά ευρύχωρο και ευάερο, με ψηλά ταβάνια, μεγάλους χώρους καθιστικού και φινιρίσματα υψηλών προδιαγραφών. Ο σχεδιασμός μπορεί να ενσωματώνει στοιχεία παράκτιας αρχιτεκτονικής, όπως ήπια χρώματα, φυσικά υλικά όπως ξύλο και πέτρα και ναυτικές πινελιές.

Οι εξωτερικοί χώροι της βίλας είναι συνήθως εξίσου εντυπωσιακοί με τους εσωτερικούς, με μεγάλες βεράντες, μπαλκόνια και αίθρια που προσφέρουν άφθονο χώρο για υπαίθρια διαβίωση και τραπεζαρία. Πολλές βίλες περιλαμβάνουν επίσης ιδιωτική πισίνα, η οποία μπορεί να προσφέρει μια αναζωογονητική ανάπαυλα από τη ζέστη της ημέρας, επιτρέποντας παράλληλα στους κατοίκους να απολαύσουν τη θέα.

Ο εξωραϊσμός γύρω από τη βίλα μπορεί επίσης να σχεδιαστεί προσεκτικά για να συμπληρώσει τη θέση της και να ενισχύσει την ομορφιά της, με καταπράσινους κήπους, φοίνικες και άλλα τροπικά φυτά που προσθέτουν στη συνολική ατμόσφαιρα.

Συνολικά, η βίλα διαθέτει 155 τετραγωνικά μέτρα, συμπεριλαμβανομένων 3 υπνοδωματίων, 3 μπάνια, κομψή κουζίνα και σαλόνι με γκαράζ στάθμευσης για 2 οχήματα. 37 μέτρα αίθριο, 17 μέτρα αποθήκη. Επίσης, όλα τα υλικά αναβαθμίζονται στα καλύτερα της αγοράς. Ιδανικό για εισόδημα από ενοίκια ή για το εξοχικό σας σπίτι!! Για να δείτε ιδιωτικά καλέστε μας σήμερα....ΕΤΟΙΜΟΙ μέχρι το τέλος Νοεμβρίου 2023
Caratteristiche
Riferimento
G047
contratto
Vendita
tipologia
Villa unifamiliare | Immobile di lusso
superficie
155 m²
locali
4 (3 camere da letto, 1 altro), 3 bagni
piano
Piano rialzato
totale piani edificio
3 piani
Posti Auto
1 in box privato/box in garage
altre caratteristiche
Impianto di allarme
Porta blindata
Balcone
Piscina
Giardino privato
Costi
prezzo
€ 610.000
Efficienza energetica
stato
Nuovo / In costruzione
riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
certificazione energetica
Esente
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista