Attico Θεοτοκόπουλου Δομίνικου, Θέρμη Ελλάδα, 57001, Centro, Thermi

ThermiΘεοτοκόπουλου Δομίνικου, Θέρμη Ελλάδα, 57001
  • € 375.000
  • 4
  • 155
  • 2
  • 2
Descrizione
ΘΕΡΜΗ - ΕΠΕΚΤΑΣΗ Πωλείται διαμέρισμα νεόδμητο 2ου ορόφου 155 τ.μ. ,υπό κατασκευή, διαμπερές,γωνιακό,με ανοιχτωσιά και θέα θάλασσα,σε ένα πολυτελές συγκρότημα διαμερισμάτων και μεζονετών από κατασκευαστική εταιρεία με μεγάλη εμπειρία στον χώρο, συνώνυμο της ποιότητας και αξιοπιστίας.
-Το διαμέρισμα είναι 2 επιπέδων 156,40τμ μικτών και 125,27τμ καθαρών.Αυτό αποτελείται από μία μεγάλη σαλοκουζίνα, δύο υπνοδωμάτια ,δύο μπάνια, ενώ στο δεύτερο επίπεδο υπάρχει ένα άνετο υπνοδωμάτιο ,στον δεύτερο(τελευταίο όροφο)με πρόσβαση στο ι φυτεμένο δώμα (roof garden) 118,30τμ. .
-ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ:
Ενεργειακή κλάση Α+. Εξωτερικά κουφώματα αλουμινίου με θερμοδιακοπή και ενεργειακά τζάμια.
Θωρακισμένη εξώπορτα ασφαλείας με επένδυση.
Θερμότητα αντλίας για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας με ενδοδαπέδια θέρμανση και δροσισμό . Ατομική θέση στάθμευσης με πέργκολα στον εσωτερικό ακάλυπτο χώρο του συγκροτήματος με ελεγχόμενη πρόσβαση. Ατομική παροχή φόρτισης ανά θέση στάθμευσης με εγκατάσταση εσωτερικού δικτύου ανά ιδιοκτησία.
Εγκατάσταση θυροτηλεόρασης με μόνιτορ και κάμερα στην κεντρική είσοδο του κάθε κτιρίου. Εγκατάσταση και τοποθέτηση ηλεκτρικού τζακιού.
Κεντρική Δορυφορική κεραία. Ντουλάπες σε όλα τα υπνοδωμάτια. Προεγκατάσταση κλιματισμού. Προεγκατάσταση συναγερμού και καμερών ανά ιδιοκτησία
Πιστοποιημένο σύστημα θερμοπρόσοψης.
Εξωτερικές και εσωτερικές τοιχοποιίες με χρήση πλίνθων.
Επενδύσεις προσόψεων με μάρμαρο και ξύλο σύμφωνα με την αρχιτεκτονική μελέτη. Επένδυση δαπέδων με γρανιτοπλακάκι ή ημιμασίφ ξύλο κατ'επιλογή του πελάτη από επώνυμα συνεργαζόμενα καταστήματα. . Αυτόματο πότισμα. Ιδιωτικός κήπος με φύτευση και αυτόματο πότισμα.
-Το συγκρότημα βρίσκεται κοντά στο κέντρο της Θέρμης, σε μια ήσυχη περιοχή με χώρο πρασίνου, κοντά σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία,με άμεση πρόσβαση σε κενρικούς δρόμους και στην περιφερειακή.
--Η διεύθυνση του ακινήτου είναι ενδεικτική.
-Η εταιρία Proterra και όλοι οι συνεργάτες της λειτουργούν βάσει της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μεσιτείας. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας .Με την υπόδειξη του ακινήτου κρίνεται απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και το ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.
-ΤΗΛ.ΕΠΙΚ.:2311-180-264
-PROTERRA.GR
.
Caratteristiche
Riferimento e Data annuncio
1-313 - 27/04/2024
contratto
Vendita
tipologia
Attico | Immobile di lusso
superficie
155 m²
locali
4 (3 camere da letto, 1 altro), 2 bagni
piano
2° piano, con ascensore, con accesso disabili
totale piani edificio
2 piani
Posti Auto
1 in box privato/box in garage
altre caratteristiche
Caminetto
Mansarda
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 375.000
spese condominio
€ 20/mese
Efficienza energetica
anno di costruzione
2023
stato
Nuovo / In costruzione
riscaldamento
Autonomo, a pavimento, alimentato a pompa di calore
Efficienza energetica
A+
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista