Duplex Ροδόπολης, 61, Ελληνικό Ελλάδα, 16777, Ano Elliniko, Elliniko

EllinikoΡοδόπολης, 61, Ελληνικό Ελλάδα, 16777
  • € 675.000
  • 4
  • 130
  • 3
Annuncio aggiornato il 04/03/2024
Descrizione
Σε έναν από τους πιο όμορφους δρόμους του Ελληνικού και σε απόσταση μόλις 5’ από το Μετρό και το επερχόμενο Μητροπολιτικό Πάρκο, διατίθεται πολυτελής μεζονέτα 3 υπνοδωματίων με αποκλειστική χρήση κήπου 223 τ.μ. και πισίνα 22 τ.μ.. Το Palma Residences είναι ένα σύγχρονο κτίριο κατοικιών βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής και ενεργειακής κλάσης Α+. Κάθε κατοικία είναι προσεκτικά σχεδιασμένη και διαθέτει ιδανική διαρρύθμιση, άφθονο φυσικό φως και μεγάλους εξωτερικούς χώρους δίνοντας τη δυνατότητα για inside-out living καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Η μεζονέτα αποτελείται στο πρώτο επίπεδο από άνετο σαλόνι, τραπεζαρία με διπλό ύψος, open-plan κουζίνα, 1 master υπνοδωμάτιο με en-suite μπάνιο, και WC, ενώ στο δεύτερο επίπεδο βρίσκονται 2 υπνοδωμάτια και 1 μπάνιο. Διαθέτει επίσης κήπο αποκλειστικής χρήσης με πισίνα, πρόσοψη 15 μέτρα σε ήσυχο πεζόδρομο, υπόγεια θέση στάθμευσης και αποθήκη. Λόγω της εξαιρετικής τοποθεσίας του αποτελεί ιδανική επιλογή τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για επένδυση σε μία από τις πιο ανερχόμενες γειτονιές των Νοτίων προαστίων.

Παροχές: Ενδοδαπέδια Θέρμανση, Ατομικός Λέβητας Φυσικού Αερίου, Ενεργειακά Αποδοτικό Κεντρικό Σύστημα Κλιματισμού, Ενεργειακά Κουφώματα Αλουμινίου με Διπλά Τζάμια, Φωτοβολταϊκά για Παραγωγή του Κοινόχρηστου Ρεύματος, Παροχή Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων, Πιστοποιημένα Υλικά Φιλικά προς το Περιβάλλον από Ευρωπαϊκά Εργοστάσια, Δρύινο Δάπεδο, Smart Θερμοστάτης με Wi-Fi, Πυράντοχη Πόρτα Ασφαλείας, Ιδιωτική Πισίνα, Ιδιωτικός Κήπος, Υπόγεια Θέση Στάθμευσης και Αποθήκη.

Κωδικός Ακινήτου: 87-1028
Caratteristiche
Riferimento
87-1028
contratto
Vendita
tipologia
Duplex | Immobile di lusso
superficie
130 m²
locali
4 (3 camere da letto, 1 altro), 3 bagni
piano
Piano terra, con ascensore, con accesso disabili
totale piani edificio
2 piani
Posti Auto
1 in box privato/box in garage
altre caratteristiche
Impianto di allarme
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Piscina
Giardino privato
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 675.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2023
stato
Nuovo / In costruzione
riscaldamento
Autonomo, a pavimento, alimentato a metano
Efficienza energetica
A+
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista