Albergo in Vendita

CorfùΚέρκυρα
  • € 1.480.000
  • 1.350
  • 3+
Annuncio aggiornato il 22/05/2024
Descrizione
Πωλείται ξενοδοχειακό συγκρότημα συνολικής έκτασης 1350 τ.μ., - 1100τμ κύριοι χώροι και 200τμ βοηθητικοί χώροι – που βρίσκεται στον Άγιο Ιωάννη Καρουσάδων, μόλις 600μ από την ομώνυμη παραλία και σε απόσταση 1200μ από το κοσμοπολίτικο Σιδάρι!!
Αποτελείται από 36 δωμάτια τα οποία διαθέτουν τηλεόραση, κλιματισμό, κουζίνα ετοιμασίας γευμάτων, Wi-Fi, και κατηγοριοποιούνται ως εξής:
- 20 στούντιο με μονά ή διπλά κρεβάτια και δυνατότητα προσθήκης έξτρα κρεβατιού (φιλοξενούν 2-3 άτομα)
- 5 διαμερίσματα με 1 υπνοδωμάτιο και 1 κρεβάτι κουκέτα (φιλοξενούν 4 άτομα)
- 9 μεζονέτες με 4 συνολικά κρεβάτια και δυνατότητα προσθήκης έξτρα κρεβατιού (φιλοξενούν 4-5 άτομα)
- 1 μεζονέτα (2 επιπέδων) με 2 διπλά κρεβάτια στον επάνω όροφο και τέλος
- 1 στούντιο το οποίο έχει την προοπτική μετατροπής σε γκαρσονιέρα ή 2άρι
Το ξενοδοχείο το οποίο βρίσκεται ένα καταπράσινο περιβάλλον 9 στρεμμάτων με πολύχρωμα λουλούδια και φοίνικες διαθέτει σνακ μπαρ, πισίνα, κιόσκι εξωτερικού χώρου, παιδική χαρά, μπάρμπεκιου, γεώτρηση καθώς και άνετο πάρκινγκ.
Το συγκρότημα είναι γενικά σε πολύ καλή κατάσταση καθώς κάθε χρόνο οι ιδιοκτήτες το φροντίζουν επιμελώς για τη συντήρησή του, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει γίνει και μια σταδιακή ανακαίνιση των δωματίων (δάπεδα, μπάνια, εξοπλισμός).
Πρόκειται για μια υγιή επιχείρηση η οποία εκτός του ότι βρίσκεται σε στρατηγικό σημείο και σε κοντινή απόσταση από την παραλία, προσφέρει στους πελάτες της ποιοτικές υπηρεσίες με αποτέλεσμα να έχει και μια θετική εικόνα κατά πλειοψηφία στις πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης (Booking, TripAdvisor, Trivago, κλπ.).
Για όλους τους παραπάνω λόγους, η εν λόγω ξενοδοχειακή μονάδα, αποτελεί μια πολύ αξιόλογη επενδυτική πρόταση για σοβαρούς υποψήφιους αγοραστές που θέλουν να επενδύσουν στην τουριστική βιομηχανία, προσδοκώντας σε πολύ καλές εισοδηματικές προοπτικές.
Caratteristiche
Riferimento
305842
contratto
Vendita
tipologia
Palazzo - Edificio
superficie
1.350 m²
locali
3+ bagni
totale piani edificio
2 piani
Posti Auto
1 in box privato/box in garage
Uso edificio attuale
Albergo
Costi
prezzo
€ 1.480.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
1989
stato
Ottimo / Ristrutturato
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista