Villa unifamiliare Plaka Apokoronou, Apokoronos 73007, Plaka, Vamos

VamosPlaka Apokoronou, Apokoronos 73007
  • € 460.000
  • 5+
  • 153
  • 3
Annuncio aggiornato il 14/05/2024
Descrizione
Καταπληκτική βίλα με θέα στη θάλασσα στην Πλάκα προς πώληση

Όποιος πάντα ονειρευόταν να αποκτήσει τη δική του βίλα με εκπληκτική θέα στη θάλασσα και στο βουνό στο δημοφιλές χωριό της Πλάκας, έχει τώρα μια εξαιρετική ευκαιρία να αγοράσει αυτό το εκπληκτικό ακίνητο.

Αυτή η βίλα χτίστηκε το 2004 και περιβάλλεται από όλες τις πλευρές από έναν υπέροχα περιποιημένο κήπο, που κάποτε κέρδισε το πρώτο βραβείο για τον υπέροχο εξωτερικό σχεδιασμό του. Στον κήπο στεγάζεται επίσης ένα μικρό πετρινο σπιτάκι, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποθήκη. Στο τέλος του διαμορφωμένου κήπου υπάρχει μια κοινόχρηστη πισίνα που μοιράζεται με τους γείτονες.

Το ακίνητο χωρίζεται σε δύο επίπεδα. Το ισόγειο έχει μέγεθος 82 τετραγωνικά μέτρα. Όταν μπαίνεις στο σπίτι από την είσοδο, φτάνεις σε μια ανοιχτή κουζίνα-σαλόνι, που ενώνεται με ένα μικρό διάδρομο με δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και μια τουαλέτα επισκεπτών. Ο επάνω όροφος έχει μέγεθος 71 τετραγωνικά μέτρα και αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο.

Η είσοδος οδηγεί επίσης σε ένα σαλόνι-κουζίνα και περνώντας από τον μικρό διάδρομο βρίσκει κανείς τα δύο υπνοδωμάτια, πολύ φωτεινά και ευάερα. Η μεγάλη βεράντα με τη μοναδική πανοραμική θέα προσφέρει άφθονο χώρο για ζεστές βραδιές με την οικογένεια και τους φίλους.

Το ακίνητο πωλείται μερικώς επιπλωμένο και είναι εξοπλισμένο με κλιματισμό, κεντρική θέρμανση και ηλιακό θερμοσίφωνα. Όλα τα παράθυρα αλουμινίου με διπλά τζάμια είναι εξοπλισμένα με σίτες.

Απέχει 400 μέτρα με τα πόδια από το κέντρο της Πλάκας και 1000 μέτρα από την πλησιέστερη παραλία.

Καλέστε μας για να κανονίσουμε μια προβολή.
Caratteristiche
Riferimento
EK-4679753
contratto
Vendita
tipologia
Villa unifamiliare
superficie
153 m²
locali
5+ (4 camere da letto, 3 altri), 3 bagni
totale piani edificio
2 piani
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Caminetto
Balcone
Piscina
Arredato
Giardino privato
Costi
prezzo
€ 460.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2004
riscaldamento
Centralizzato, alimentato a gasolio
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista