Attico ottimo stato, 47 m², Xiropigado, Kinouria Nord

Kinouria Nord
  • € 115.000
  • 2
  • 47
  • 1
  • 1
  • No
Descrizione
Ένα πλήρως ανακαινισμένο διαμέρισμα με θέα στην θάλασσα και σε απόσταση μόλις 50 μ. από αυτή πωλείται στο Ξηροπήγαδο Αρκαδίας.

Πρόκειται για μια πραγματική επενδυτική ευκαιρία, αφού πωλείται πλήρως εξοπλισμένο με τα έπιπλα και τις ηλεκτρικές συσκευές που εμφανίζονται στις φωτογραφίες, έτοιμο προς χρήση. Το μόνο που χρειάζεστε είναι τις βαλίτσες σας. Είναι ανακαινισμένο το 2018 και από τότε χρησιμοποιείται τόσο για ιδιωτική χρήση όσο και ως Airbnb με πολύ καλές αποδόσεις.

Μπαίνοντας από την είσοδο του διαμερίσματος, στα αριστερά συναντάς την κουζίνα με δικό της παράθυρο και με θέα προς το βουνό. Εκεί υπάρχει μία μασίφ τραπεζαρία για την εξυπηρέτηση των ενοίκων. Δεξιά από την είσοδο συναντάς το μπάνιο και δύο πολύ μεγάλες ντουλάπες για έξτρα αποθηκευτικό χώρο. Προχωρώντας βρίσκεσαι στο καθιστικό με τον καναπέ που γίνεται κρεβάτι και το τζάκι. Εκεί υπάρχει και η μεγάλη βεράντα με θέα προς τη θάλασσα. Στα δεξιά του σαλονιού βρίσκεται η κρεβατοκάμαρα που έχει ένα διπλό κρεβάτι και έναν επιπλέον καναπέ - κρεβάτι που μετατρέπεται σε δύο ανεξάρτητα μονά κρεβάτια.

Το δυάρι αυτό διαμέρισμα έχει εμβαδό 47 τ.μ. Έξτρα χαρακτηριστικό του ακινήτου είναι η κλειστή θέση στάθμευσης στο υπόγειο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως αποθήκη. Υπάρχει συναγερμός, τζάκι, κλιματιστικά σε όλους τους χώρους, πλυντήριο ρούχων, κλινοσκεπάσματα, κουβέρτες, ψυγείο, κουζίνα, έπιπλα βεράντας κ.ά.

Μην διστάσατε να μας καλέσετε για περισσότερες πληροφορίες. Υπεύθυνη ακινήτου: Αραμπατζή Νικολέτα.

RE/MAX Experts, Παραλιακή Ναυπλίου Νέας Κίου 12, Ναύπλιο, Τηλ.: +30 27520 28813, remaxexpertsgr@gmail.com, www.remax-experts.gr

*Προσοχή, για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας και του ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν.4072/ 11-04-2012 (ΦΕΚ 86 Α).
Informazioni
altre caratteristiche
Caminetto
Impianto di allarme
Esposizione esterna
Balcone
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Caratteristiche
Riferimento e Data annuncio
1560146 - 28/03/2024
contratto
Vendita
tipologia
Attico | Immobile di lusso
superficie
47 m²
locali
2 (1 camera da letto, 1 altro), 1 bagno
piano
1° piano
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Caminetto
Impianto di allarme
Esposizione esterna
Balcone
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 115.000
Efficienza energetica
stato
Ottimo / Ristrutturato
riscaldamento
Autonomo
Efficienza energetica
Δ
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista