Terreno non edificabile in Vendita

LefktrosΛεύκτρος
  • € 30.000
  • 683
Annuncio aggiornato il 12/04/2024
Descrizione
Το οικόπεδο βρίσκεται εντός των ορίων ενός από τους παλαιότερους και πιο όμορφους παραδοσιακούς οικισμούς της Δυτικής Μάνης, το Προάστιο. Η προνομιακή του τοποθεσία είναι 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από την αριστοκρατική Καρδαμύλη, και την κρυφή παραλία του Patrick Leigh Fermorr, το Καλαμίτσι, ένας από τους ομορφότερους μικρούς κόλπους της Μεσσηνίας, που έχουν προτιμήσει ήδη εφοπλιστές για να χτίσουν τα εξοχικά τους. Σημειώνεται ότι το σπίτι του Patrick Leigh Fermorr -ο οποίος αγωνίστηκε κατά τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο με την πλευρά των Ελλήνων-, έχει γίνει πια μουσείο υπό την εποπτεία του Ιδρύματος Γουλανδρή. Επίσης γνωστή, και ιδιαίτερα τουριστική είναι η Στούπα, με την πανέμορφη παραλία Καλόγρια του Ζορμπά, να βρίσκεται μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από το οικόπεδο. Άλλες διάσημες παραλίες της περιοχής είναι η παραλία του Φονέα (1600μ απόσταση), καθώς και η παραλία των Δελφινιών.
Όλη η περιοχή διαθέτει μεγάλο ιστορικό και πολιτισμικό ενδιαφέρον, καθώς υπάρχουν πολλαπλά δρώμενα, συναυλίες, καθώς και το πλέον καθιερωμένο με επισκέπτες από όλο τον κόσμο Jazz Festival του Μαίου.
Η απόστασή του οικοπέδου από το κέντρο του Προαστίου είναι 3 λεπτά με τα πόδια, όπου μπορείς να βρεις ένα καφενεία καθώς και ένα μικρό μπακάλικο για τις άμεσες ανάγκες. Το χωριό είναι γεμάτο παραδοσιακές διατηρητέες εκκλησίες, με την κεντρική να έχει πύλες γοτθικού ρυθμού και να χρονολογούνται πριν το 1650.
Η άμεση πρόσβαση στα παράλια, τόσο στους κεντρικούς οικισμούς για τον εφοδιασμό ή για καφέ η φαγητό, αλλά κυρίως στις όμορφες παραλίες της περιοχής, το καθιστά ένα ιδιαίτερα προνομιακό κομμάτι γης. Είναι ιδανικό για τη δημιουργία δύο σπιτιών καθώς πληροί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές.

Υπεύθυνος Ακινήτου : Γκότση Κατερίνα
KW Cosmos, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2121073000, email: kwcosmos@kwgreece.gr
Δείτε το βίντεο του ακινήτου στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=i3Np3jAiPbg&t=6s

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας
και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.
Επικοινωνήστε μαζί μας για την έκδοση του δανείου σας με τους καλύτερους όρους.
Caratteristiche
Riferimento
321636
contratto
Vendita
tipologia
Terreno non edificabile
superficie
683 m²
Costi
prezzo
€ 30.000
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista