Duplex 150 m², Centro, Vouliagmeni

Vouliagmeni
  • € 1.050.000
  • 5
  • 150
  • 3
  • No
Annuncio aggiornato il 13/06/2024
Descrizione
ΠΩΛΕΙΤΑΙ: Πολυτελές μεζονέτα 2 επιπέδων (2ου και 3ου ορόφου) με επιπλέον πατάρι σε ένα από τα δωμάτια, συνολικής επιφάνειας 150 τ.μ. σε άψογη κατάσταση.
Η κατοικία αποτελείται από 3 άνετα Υ/Δ με πολλές ντουλάπες, το 1 εκ των οποίων είναι master με δικό του μπάνιο, 2 τουαλέτες σύνολο (με υδρομασάζ) και 1 επιπλέον WC επισκεπτών, μεγάλη σαλονοκουζίνα με ένα μικρό υποστηρικτικό αποθηκάκι για φαγητά ή είδη καθαρισμού, τζάκι, πόρτα ασφαλείας, αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, σύστημα συναγερμού, μεγάλες και άνετες βεράντες, 2 ανοιχτές θέσεις στάθμευσης και εγκατεστημένες ηλεκτρικές συσκευές.
Το μάστερ δωμάτιο διαθέτει ένα επιπλέον τζάκι δικό του, ενώ το ένα από τα άλλα 2 Υ/Δ διαθέτει επιπλέον πατάρι, το οποίο μπορεί να αξιοποιηθεί είτε σαν επιπλέον χώρο δωματίου, είτε για χώρο γραφείου, αναλόγως με τις ανάγκες του ενοικιαστή.
Το ακίνητο βρίσκεται σε ήσυχη γειτονιά της Βουλιαγμένης, σε απόσταση αναπνοής από την παραλία και εντός της πολυτελές εμπορικής ζώνης της περιοχής. Το ακίνητο κατασκευάστηκε το 2000 και διαθέτει ένα πολυτελές νεοκλασικό χαρακτήρα.
Caratteristiche
Riferimento
323281
contratto
Vendita
tipologia
Duplex
superficie
150 m²
locali
5 (3 camere da letto, 2 altri), 3 bagni
piano
2° piano
totale piani edificio
2 piani
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Caminetto
Mansarda
Porta blindata
Balcone
Giardino privato
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 1.050.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2000
riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista