Duplex Κέντρο, Centro, Vasilika

VasilikaΚέντρο
  • € 320.000
  • 5+
  • 280
  • 3
  • No
Descrizione
Κωδικός ακινήτου: 3063984 - Βασιλικά Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 280 τ.μ. σε οικόπεδο 8894 τ.μ. . Αποτελείται από 6 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 3 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2010 και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη 8 τ.μ., κήπο, τζάκι, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 50 τ.μ. απόσταση από πόλη 15000 μέτρα απόσταση από χωριό 3000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 19000 μέτρα - Τιμή: 320.000 €
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΔΥΟ ΕΠΙΠΕΔΩΝ 214τμ (με συνολικό εμβαδόν κτισμάτων 280τμ) ΠΩΛΕΙΤΑΙ στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης σε αγροτεμάχιο του Αναδασμού εμβαδού 8894 τμ.
Το ακίνητο με έτος κατασκευής το 2010 βρίσκεται στην είσοδο των Βασιλικών Θεσσαλονίκης σε απόσταση 500 m από την ΕΟ Θεσσαλονίκης-Πολυγύρου σε μια περιοχή με νεοανεγερθέντα κτίρια υπέροχης αισθητικής και σύγχρονης κατασκευής και φαρδείς δρόμους 8 μέτρων πλάτους. Αποτελείται από 2 ορόφους, ένα ισόγειο (με δύο σκαλάκια στην είσοδο) και έναν όροφο, με ξεχωριστές εισόδους το κάθε επίπεδο, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα να λειτουργούν ανεξάρτητα. Υπάρχει παρόλα αυτά και εσωτερική σκάλα με πόρτα, τα οποία μπορούν να καταργηθούν για την πλήρη ανεξαρτητοποίηση των δύο επιπέδων.

Στον επάνω όροφο μας υποδέχεται μία φωτεινή, άνετη σαλοκουζίνα με ενεργειακό τζάκι. Τα δύο υπνοδωμάτια και το μπάνιο( με πατάρι για αποθήκευση) βρίσκονται δεξιά του σαλονιού και της κεντρικής εισόδου της κατοικίας ενώ το master bedroom με δεύτερο ατομικό πλήρες μπάνιο, βρίσκεται στο βάθος. ΟΛΑ τα υπνοδωμάτια, η κουζίνα και το σαλόνι έχουν πρόσβαση στις μεγάλες βεράντες που περιστοιχίζουν ολόκληρο τον όροφο και προσφέρουν απεριόριστη και ανεμπόδιστη θέα σε όλη την γύρω περιοχή και τα γύρω βουνά.

Ο κάτω όροφος, δεν υστερεί σε ευρυχωρία και άνεση καθώς διαθέτει μια υπερευρύχωρη σαλοκουζίνα, τρία υπνοδωμάτια (εκ των οποίων το ένα χρησιμοποιείται και ως βοηθητικός χώρος) και ένα μπάνιο. Τα μεγάλα παράθυρα βρίσκονται περιμετρικά του ορόφου και προσφέρουν άπλετο φως, θέα και σωστό αερισμό σε ΟΛΟΥΣ τους χώρους. Και σε αυτό τον όροφο δεσπόζει το ενεργειακό τζάκι, ενώ και οι δύο όροφοι καλύπτονται από θερμαντικά σώματα με ατομικό λέβητα πετρελαίου και ανεξάρτητους θερμοστάτες σε κάθε επίπεδο. Το ακίνητο έχει μελετηθεί με μεγάλη λεπτομέρεια και διαθέτει πολλά έξτρα: aircondition, ανεξάρτητο σύστημα συναγερμού σε κάθε επίπεδο, κάμερες περιμετρικά, ανακλινόμενα κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, σήτες παντού, κάγκελα ασφαλείας σε όλα τα παράθυρα, ηλεκτρικά στόρια στις μπαλκονόπορτες, τέντες, διπλούς εξωτερικούς τοίχους στον επάνω όροφο και εξωτερική μόνωση στον κάτω, ηλιακό θερμοσίφωνα, δορυφορικό πιάτο.

Κατά την κατασκευή του έχει γίνει ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ως προς την προστασία από υγρασίες. Με έξτρα κόστος και μεγάλη προσοχή στην λεπτομέρεια το ισόγειο απέκτησε ΠΛΗΡΗ κια ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ από κάθε τύπου υγρασία εντός και εκτός κτιρίου. Ηλεκτροδοτείται κανονικά με παροχή της ΔΕΗ και διαθέτει σύνδεση στο δίκτυο ΟΤΕ και ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΝΕΡΟΥ.

Περιμετρικά του σπιτιού υπάρχει περίφραξη εξαιρετικής κατασκευής με τοιχείο από μπετόν στην πρόσοψη και με σύρμα περίφραξης το υπόλοιπο. Τα 1.500 τμ διαθέτουν διαμορφωμένο κήπο με γκαζόν και πολλά καλλωπιστικά και οπωροφόρα δέντρα, στεγαζόμενο χώρο στάθμευσης για 3 αυτοκίνητα, καθώς και 3 ανεξάρτητους χώρους με σκυλόσπιτα. Έξω από την περιφραγμένη αυλή υπάρχει αντλιοστάσιο με αγροτική παροχή ρεύματος, η αυτόνομη γεώτρηση, μια δεξαμενή ποτίσματος και ένα θερμοκήπιο 100 τμ.

Τα Βασιλικά είναι ένα χωριό που τα τελευταία χρόνια αποτελεί προορισμό μόνιμης κατοικίας για πολλούς Θεσσαλονικείς. Απέχουν μόλις 15 χιλιόμετρα από την ανατολική είσοδο της πόλης, διαθέτουν σχολεία ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ, πολλές δραστηριότητες για παιδιά , πολλές υπηρεσίες, ιατρείο, φαρμακεία, και πλήθος καταστήματα κάθε τύπου. ΙΔΑΝΙΚΗ επιλογή αγοράς για μία ή και δύο οικογένειες που επιλέγουν τρόπο ζωής μέσα στην φύση και ταυτόχρονα σε μόλις λίγα χιλιόμετρα από την πόλη.
Το αγροτεμάχιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγροτική εκμετάλλευση, οργάνωση φάρμας ,οικοτεχνίας, καλλιέργεια οπωροκηπευτικών, βοτάνων , εκτροφή οικόσιτων ζώων ή εγκατάσταση φωτοβολταϊκών.

Informazioni
altre caratteristiche
Caminetto
Impianto di allarme
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Giardino privato
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Caratteristiche
Riferimento e Data annuncio
3063984 - 13/05/2024
contratto
Vendita
tipologia
Duplex
superficie
280 m²
locali
5+ (6 camere da letto, 3 altri), 3 bagni
piano
Piano terra
totale piani edificio
2 piani
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Caminetto
Impianto di allarme
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Giardino privato
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 320.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2010
riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista