Monolocale nuovo, primo piano, Afitos, Kassandra

Kassandra
  • € 149.000
  • 2
  • 45
  • 1
  • 1
  • No
Annuncio aggiornato il 08/03/2024
Descrizione
Καλώς ήρθατε στη Χαλκιδική Άφυτος – καθισμένος σε ένα μεγάλο οικόπεδο σε μια περιοχή γαλήνης είναι αυτό το διαμέρισμα 45 τετραγωνικών μέτρων καθιστικού στον πρώτο όροφο! Προσφέροντας 1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο, μεγάλο σαλόνι με κουζίνα (Ο πελάτης θα επιλέξει κουζίνα εάν η αγορά είναι στην ώρα της) Αυτό το ακίνητο διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε, το συγκρότημα θα περιβάλλεται από δέντρα και κήπους και μια πισίνα αθροίσματος εάν ο πελάτης θέλει με ένα μικρό επιπλέον κόστος. Προσφέροντας ιδιωτικότητα και «απόδραση» όπως κανένα άλλο - ενώ απέχει μόλις λίγα λεπτά από τη γραφική πόλη της Αφύτου και όλα όσα έχει να προσφέρει!

Όταν μπείτε στο μπροστινό μέρος του σπιτιού, θα σας καλωσορίσουμε στον μεγάλο, ανοιχτό χώρο αναψυχής με ψηλό ύψος οροφής και μεγάλα παράθυρα, πλημμυρίζοντας το χώρο με φυσικό φως και οδηγώντας σας στο μεγάλο μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα και την πισίνα που είναι showstopper.

Το πετρόκτιστο διαμέρισμα θα γίνει τον Μάιο του '24!! Μην περιμένετε, κλείστε την παράστασή σας για να δείτε αυτό το εκπληκτικό σπίτι που βρίσκεται στη δική του όαση σήμερα! Ιδανικό για εισόδημα από ενοίκια !!
Caratteristiche
Riferimento
F007
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento
superficie
45 m²
locali
2 (1 camera da letto, 1 altro), 1 bagno
piano
1° piano
Posti Auto
1 in box privato/box in garage
altre caratteristiche
Porta blindata
Balcone
Costi
prezzo
€ 149.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2023
stato
Nuovo / In costruzione
certificazione energetica
Esente
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista