Trilocale Καισαριανή, Άνω Καισαριανή, Ano Kaisariani, Kaisariani

KaisarianiΚαισαριανή, Άνω Καισαριανή
  • € 265.000
  • 4
  • 95
  • 1
  • 2
  • No
Descrizione
ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ, Άνω Καισαριανή - Οροφοδιαμέρισμα 95τμ, 3 υ/δ, 2ος (95τμ), καλή κατάσταση, κατασκευή 1984, ανακαίνιση 2019, ενεργειακή κλάση Πεα υπό έκδοση, σαλόνι, χωλ, κουζίνα, μπάνιο, αυτόνομη θέρμανση (πετρέλαιο), κλιματισμός, ήσυχο, διαμπερές, φωτεινό, θέα ακρόπολη, πρόσοψης, ηλιακός, βεράντες, τέντες, πατάρι, ιδιόκτητη ταράτσα, εντοιχισμένες συσκευές, κουφώματα συνθετικά, τύπος δαπέδων μάρμαρο & πλακάκι, χωρίς κοινόχρηστα, νυχτερινό ρεύμα, θυροτηλεόραση, internet, επιτρέπονται κατοικίδια, εντός σχεδίου, οικιστική ζώνη, προσανατολισμός νοτιοανατολικός, πρόσβαση: άσφαλτο, τιμή συζητήσιμη, επενδυτικό (απόδοση 9.9%), ευκαιρία, βραχυπρόθεσμη ενοικίαση, κατάλληλο για επαγγελματική στέγη, πλησίον βουνό (έως 200μ), πλησίον πάρκο (έως 100μ), πλησίον πλατεία (έως 100μ), πλησίον διασκέδαση (έως 100μ), πλησίον πανεπιστήμιο/τει (έως 3000μ), πλησίον πάρκο (έως 100μ), πλησίον νοσοκομείο (έως 2000μ), πλησίον αττική οδό (έως 1500μ), πλησίον σχολείο (έως 100μ), πλησίον αγορά (έως 100μ), πλησίον αθλητικές εγκαταστάσεις (έως 100μ), πλησίον στάση λεωφορείου/τρόλεϋ (έως 100μ), πλησίον τράπεζες (έως 100μ), πλησίον super market (έως 100μ).
Εξαιρετικό Διαμέρισμα στην άνω Καισαριανή με υπεροχή βεράντα με Θεά την Ακρόπολη & τον Λυκαβηττό, λόγο σημείου μπορείς να κάνεις Υπέροχες βόλτες το πολύ τρία με πέντε λεπτών με τα πόδια για το Κεντρικό Πάρκο Καισαριανής με την μεγάλη παιδική χαρά, αλλά και το μεγάλο Αισθητικό Δάσος Καισαριανής αλλά και στα υπέροχα στενά της Καισαριανής με τα πολλά φημισμένα γραφικά Τσιπουράδικα Καισαριανής , αλλά και όλα τα αλλά είδη διασκέδασης.
Σε κομβικό σημείο προς Βύρωνα – Ζωγράφου – Υμηττό – Παγκράτι – και φυσικά στο κέντρο της Αθήνας
Φωτεινό με υπεροχή αύρα το διαμέρισμά μπορεί άνετα να κρατήσει μια όμορφη ατμόσφαιρα με το φρέσκο αέρα την υπεροχή Θεά με τα αρώματά από τα πυκνά δένδρα πορτοκαλιάς / λεμονιάς αλλά και των πεύκων από το δάσος αλλά και την εργονομική διαρρύθμιση του – ο κάτοχος του πραγματικά μπορεί ξεκουράζει και αναζωογονεί την διαμονή στο εργονομικό διαμέρισμα 95τμ – χωρίς χαμένους χώρους με μπαλκόνια και στις δυο πλευρές του. Ήσυχο δίνοντας μια αίσθηση κέντρο – απόκεντρο , χωρίς άγχος και κίνηση από την πολύβουη Αθηνά. Με την αμφιθεατρική θέση του λόγο του υπερυψωμένου κτιρίου της θέσης τους μας χαρίζει εικόνα από όλη την Αθηνά με μαγευτικές δροσερές νύχτες καλοκαιριού με θεά πάντα τον Λυκαβηττό και την Ακρόπολη μαζί.
Εξαιρετική επιλογή για κάποιον που θέλει ένα ακίνητο επένδυσης μιας και θα διπλασιαστεί γρηγορά η τιμή του και μπορεί να το εκμεταλλευτεί στο μέγιστο δίνοντας στον ιδιοκτήτη άμεσα κίνητρα για εκμετάλλευση ακόμα και βραχυχρόνιας μίσθωσης .
Με επιπλέον τροποποίησή μπορεί να μπει εξωτερική μονάδα ανελκυστήρα (Ασανσέρ) και με μικρές επεμβάσεις σε Μπάνιο μπορεί να γίνει ένα εξαιρετικό ακίνητο υψηλών επιδόσεων.
Τιμή €265.000 (κωδ. 536162) 210 4121110 Metroland Real Estate | Δείτε περισσότερα ακίνητα στην ιστοσελίδα μας www.metroland.gr
Informazioni
altre caratteristiche
Esposizione esterna
Balcone
Caratteristiche
Riferimento e Data annuncio
536162 - 05/03/2024
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento
superficie
95 m²
locali
4 (3 camere da letto, 1 altro), 1 bagno
piano
2° piano
altre caratteristiche
Esposizione esterna
Balcone
Costi
prezzo
€ 265.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
1984
stato
Ottimo / Ristrutturato
riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista