• € 400.000
  • 24.000
Annuncio aggiornato il 04/03/2024
Descrizione
Οικόπεδο εμβαδού 24000 τ.μ. προς πώληση στην περιοχή του Πρίνου. Το ακίνητο είναι άρτιο κι οικοδομήσιμο και χρήζει περαιτέρω τοπογραφικής έρευνας για να διαπιστωθεί η συνολική οικοδομησιμότητά του. Το μέγεθός του και η μορφολογία του εδάφους συντείνουν στο ότι μπορεί να οικοδομήσει αρκετά περισσότερα τετραγωνικά μέτρα από τα 400 που αναλογούν στο μέγεθός του για εκτός οικισμού οικόπεδο. Σε κάθε περίπτωση, θα γίνει εκτεταμένη τοπογραφική έρευνα κατά την εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Η ζητούμενη τιμή σε συνδυασμό με την τοποθεσία του και το γεγονός οτι υδροδότηση και ηλεκτροδότηση είναι άμεσα διαθέσιμες, μετατρέπουν το συγκεκριμένο ακίνητο σε εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία. Το ακίνητο έχει τη δυνατότητα να κατατμηθεί σε δύο οικοδομήσιμα οικόπεδα ανεβάζοντας τη δυνατότητα δόμησης στα περίπου 600 τ.μ.

Η περιοχή του Πρίνου, λόγω της εγγύτητας στο Ρέθυμνο (20 λεπτά) και στις παραλίες της περιοχής (5 λεπτά), διανύει περίοδο έντονης οικιστικής ανάπτυξης καθώς οι κατοικίες της περιοχής μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο ως κύριες, όσο και προς τουριστική εκμετάλλευση.

Υπεύθυνος για την ανάθεση είναι ο Κωνσταντίνος Μουλλός αδειούχος μεσίτης με αριθμό Γ.Ε.ΜΗ: 349607

Παρά το γεγονός οτι η Aspis Real Estate Ρεθύμνου παίρνει όσο το δυνατόν περισσότερα μέτρα για να διασφαλίσει οτι τα στοιχεία που αναγράφονται στις δημοσιευμένες αγγελίες είναι αληθή αυτά είναι κατά δήλωση των πωλητών και ως εκ τούτου δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την ορθότητα των πληροφοριών. Σε κάθε περίπτωση δίνουμε ισχυρή σύσταση για έλεγχο των πληροφοριών από εξειδικευμένους επαγγελματίες πριν την καταβολή οποιουδήποτε χρηματικού ποσού.
Caratteristiche
Riferimento
EK-5144063
contratto
Vendita
tipologia
Lotto edificabile
superficie
24.000 m²
Accesso in strada/servitù di passaggio
In autostrada
altre caratteristiche
Esposizione nord, est
Costi
prezzo
€ 400.000
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista