Duplex Εθνική Οδός Χανίων-Κισσάμου, Πλατανιάς 73006, Kalidonia, Kolimvari

KolimvariΕθνική Οδός Χανίων-Κισσάμου, Πλατανιάς 73006
  • € 360.000
  • 4
  • 119
  • 2
Annuncio aggiornato il 04/01/2024
Descrizione
Δύο όμορφες διώροφες κατοικίες υπό κατασκευή κοντά στο Κολυμπάρι.
Πρόκειται για δύο όμορφες διώροφες κατοικίες υπό κατασκευή προς πώληση στη Δημοτική Ενότητα Κολυμβαρίου. Κάθε κατοικία είναι 119,41 m2 και βρίσκεται σε οικόπεδο 317,17m2. Κάθε μία διαθέτει κολυμβητική δεξαμενή 31 m2. Το σχέδιο περιλαμβάνει:

Ισόγειο (67,41 m2): Το ισόγειο αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο που περιλαμβάνει σαλόνι, τραπεζαρία και κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο. Επιπλέον, υπάρχουν μεγάλες βεράντες με άμεση πρόσβαση στην ιδιωτική πισίνα. Όροφος (52 m2): Ο όροφος περιλαμβάνει δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και μεγάλα μπαλκόνια. Η θέα από τον όροφο είναι προς ελαιώνες και είναι αξιοποιημένη τα μέγιστα.

Ενεργειακή Απόδοση: Έχει δοθεί μεγάλη βαρύτητα στην ενεργειακή απόδοση των κατοικιών. Υπάρχει θερμοπρόσοψη, μόνωση του δώματος, διπλοί ηχομονωτικοί και ενεργειακοί υαλοπίνακες στα κουφώματα και αντλία θερμότητας τύπου αέρα-αέρα για ψύξη και θέρμανση.

Χαρακτηριστικά: Οι κατοικίες διαθέτουν μεγάλα ανοίγματα που προσφέρουν άφθονο φυσικό φωτισμό, ηλιακό θερμοσίφωνο, κεντρικό σύστημα καθαρισμού και αυτονομία εισόδου. Ο χρωματισμός των κατοικιών είναι σε γήινους τόνους. Αυτές οι κατοικίες φαίνονται να προσφέρουν υψηλής ποιότητας διαβίωση, με μοντέρνα χαρακτηριστικά, εξαιρετική θέα και έμφαση στην ενεργειακή απόδοση και την ανεξαρτησία.

Τοποθεσία: Οι κατοικίες βρίσκονται 3 χιλιόμετρα από την παραλία του Κολυμβαρίου, 3 χιλιόμετρα από το χωριό Ραβδούχα, 4 χιλιόμετρα από το Νωπήγεια, 24 χλμ από Χανιά, 38 χλμ από αεροδρόμιο.

Τιμή: Ευρώ για έκαστη κατοικία 360.000 συν έξοδα μεταβίβασης
Caratteristiche
Riferimento
AK 2369
contratto
Vendita
tipologia
Duplex | Immobile di lusso
superficie
119 m²
locali
4 (3 camere da letto, 1 altro), 2 bagni
totale piani edificio
2 piani
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Balcone
Piscina
Giardino privato
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 360.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2024
stato
Nuovo / In costruzione
Efficienza energetica
A+
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista