Villa unifamiliare βιγγλατσουρι, Kassiopi, Corfù

CorfùΒΙΓΓΛΑΤΣΟΥΡΙ
  • € 3.100.000
  • 5+
  • 550
  • 3+
  • No
Annuncio aggiornato il 29/08/2023
Descrizione
Πωλείται μοναδικής ομορφιάς και παραδοσιακής Κερκυραϊκής αρχιτεκτονικής Βίλα, η οποία βρίσκεται στο στάδιο της αποπεράτωσης με ορίζοντα ολοκλήρωσης το 2024.
Η Βίλα που εκτείνεται σε 3 επίπεδα 550τ.μ σε οικόπεδο 2.000τ.μ, βρίσκεται στην περιοχή Βιγγλατσούρι στον οικισμό Νησάκι, στην Βορειοανατολική ακτή της Κέρκυρας.
Η Βίλα θα παρέχει στον ιδιοκτήτη όλες τις σύγχρονες ανέσεις και πολυτέλεια, που αναζητά και ο πιο απαιτητικός επισκέπτης. Βρίσκεται σ’ένα ειδυλλιακό μέρος, δεντροφυτεμένο και με την απαραίτητη κλίση το οικόπεδο, έτσι ώστε να προσφέρει την απαράμιλλης ομορφιάς θέα στην θάλασσα της περιοχής σε οποιοδήποτε επίπεδο και να βρίσκεται ο κάτοικός της.
Αποτελείται στον υπόγειο χώρο από γκαράζ, 2 αποθήκες , υπνοδωμάτιο, σαλόνι κουζίνα ενιαίος χώρος, μπάνιο, δεξαμενή, πλυσταριό και μηχανοστάσιο.
Στο Ισόγειο διαθέτει 2 καθιστικά μεγάλα με τζάκι, τραπεζαρία, κουζίνα και W.C στον εσωτερικό χώρο και στον εξωτερικό καλυμμένες βεράντες που οδηγούν στην πισίνα και στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο bbq.
Στον όροφo διαθέτει 4 μεγάλα master rooms και ένα κοινόχρηστο μεγάλο μπάνιο, όλα τα δωμάτια έχουν μπαλκόνια που έχουν υπέροχη θέα στη θάλασσα.
Το αποκλειστικής χρήσης οικόπεδο της βίλας θα παρέχει χώρους στάθμευσης και διαμορφωμένο δρόμο.
Το Βιγγλατσούρι βρίσκεται σε απόσταση 22χλμ από το Κέντρο της Πόλης, είναι μια ήσυχη τουριστική περιοχή, με υπέροχη θέα την θάλασσα και στην βόρεια μεριά το όρος Παντοκράτωρ. Ιδανική Βίλα για επένδυση ή ιδιοκατοίκηση.
Τιμή πώλησης 3.100.000€

BBQ, απόσταση από θάλασσα 1000μ., αριθμός θέσεων στάθμευσης 4, βαμμένο, βεράντα, δάπεδα πλακάκι, Διεύθυνση ΒΙΓΓΛΑΤΣΟΥΡΙ, δορυφόρος, εμβαδόν οικοπέδου 2000, Εμφάνιση Διεύθυνσης VIGLATSOURI, ενεργειακή κλάση Α+, επενδυτικό, έπιπλα, θέα θάλασσα, κατάσταση ακινήτου Υπο κατασκευή, κουφώματα αλουμινίου, πισίνα, πλυντήριο, πλυντήριο πιάτων, σοφίτα, Τ.Κ. 49083, τηλεόραση, τύπος γκαράζ κλειστό γκαράζ, υλικα εξωτερικου χωρου κήπος, υπόγειο, φούρνος, φωτεινό, ψυγείο
Για περισσότερα ακίνητα από την εταιρία μας, επισκεφθείτε μας στο site μας www.corfuestatemanagement.gr ή καλέστε μας στο 26610-21101
Caratteristiche
Riferimento
C-6981
contratto
Vendita
tipologia
Villa unifamiliare | Immobile di lusso
superficie
550 m²
locali
5+ (5 camere da letto, 4 altri), 3+ bagni
piano
Piano terra
totale piani edificio
3 piani
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Caminetto
Mansarda
Porta blindata
Balcone
Piscina
Impianto tv con parabola satellitare
Arredato
Giardino privato
Costi
prezzo
€ 3.100.000
Efficienza energetica
stato
Nuovo / In costruzione
riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
Efficienza energetica
A+
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista