Duplex 250 m², Palaiopoli, Andros

Andros
  • € 650.000
  • 3
  • 250
  • 1
  • No
Descrizione
Καλωσορίστε στην παραδοσιακή και γοητευτική περιοχή της Παλαιόπολης στην Άνδρο, όπου η αγαπημένη σας ονειρική βίλα σας περιμένει να γίνει πραγματικότητα. Αυτή η πανέμορφη βίλα, επιφανείας 250 τ.μ., αποτελεί ένα μοναδικό κομμάτι του παραδείσου στον αρχιπέλαγο των Κυκλάδων.

Η βίλα αποτελείται από δύο επίπεδα, καθιστώντας τον χώρο ευρύχωρο και άνετο. Το εσωτερικό της σπιτιού εκπέμπει ζεστασιά και άριστη αισθητική, συνδυάζοντας μοντέρνα χαρακτηριστικά με παραδοσιακά στοιχεία των Κυκλάδων. Τα μεγάλα παράθυρα επιτρέπουν στο φυσικό φως να διαπεράσει τον χώρο, προσφέροντας μια εκπληκτική θέα προς την πανέμορφη γύρω φύση και το γαλάζιο του Αιγαίου.

Η βίλα βρίσκεται σε οικόπεδο 2300 τ.μ., παρέχοντας ιδιωτικότητα και ηρεμία. Ο περιβάλλον κήπος, με τη μοναδική του βλάστηση, δημιουργεί μια μαγευτική ατμόσφαιρα για να απολαύσετε ξεκούραση και χαλάρωση. Επιπλέον, το οικόπεδο προσφέρει άνετο χώρο στάθμευσης για τα αυτοκίνητά σας.

Η βίλα είναι ιδανική για όσους επιθυμούν μια πολυτελή κατοικία στην Άνδρο, με εκπληκτική αρχιτεκτονική και άνετους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Μην χάνετε αυτήν τη μοναδική ευκαιρία και επικοινωνήστε μαζί μας για να διευθετήσετε μια ξενάγηση και να ζήσετε την εμπειρία της πραγματικής κυκλαδίτικης ομορφιάς. Η τιμή πώλησης της βίλας είναι €650.000.
Informazioni
altre caratteristiche
Balcone
Giardino privato
Caratteristiche
Riferimento e Data annuncio
61637 - 16/02/2024
contratto
Vendita
tipologia
Duplex
superficie
250 m²
locali
3 (2 camere da letto, 1 altro), 1 bagno
piano
Piano terra
totale piani edificio
2 piani
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Balcone
Giardino privato
Costi
prezzo
€ 650.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2003
riscaldamento
Autonomo
Efficienza energetica
Ζ
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista