• € 100.000
  • 110
  • 2
Annuncio aggiornato il 03/04/2024
Descrizione
Πωλείται σε ιδιαίτερα πλεονεκτική τοποθεσία, πολύ κοντά στην πλατεία Επταλόφου, γωνιακός επαγγελματικός χώρος 110τ.μ. στον 1ο όροφο χωρις ασανσερ, κατασκευασμένο το 1975. Αποτελείται από τρια δωμάτια, σαλονι, και δυο WC με κοινό προθάλαμο. Διαθέτει ατομική θέρμανση με τεσσερα κλιματιστικα, εχει συνθετικά κουφώματα με διπλά τζάμια, θωρακισμένη πόρτα και δάπεδα από πλακακι. Το ακινητο μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για επαγγελματική, είτε οικιστική χρήση. Ιδανικο για τη στέγαση φροντιστηριου, μικροβιολογικού εργαστηρίου, οδοντιατρείου, κέντρου αισθητικής, ιατρείου η αλλη επαγγελματικη δραστηριοτητα, σε μια εξαιρετική τοποθεσία μεγαλης προβολης, εμπορική και πολυσύχναστη, με πολλές ανέσεις και ευκολίες.

ΠΡΟΣΟΧΉ ΤΟ ΑΚΡΙΒΈΣ ΣΗΜΕΊΟ ΣΤΟ ΧΆΡΤΗ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ ΔΙΕΎΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΉΤΟΥ.

Αν δυσκολεύεστε να προωθήσετε η να αγοράσετε διαμέρισμα, ακινητο, αγροτεμαχιο ή οικόπεδο ..ρωτηστε μας ! Αν χρειαστείτε βοήθεια για όλα τα παραπάνω, μπορούμε ίσως να βοηθήσουμε ή να σας δώσουμε τις απαραίτητες πληροφορίες χωρίς κάποια δεσμευση.

Προσοχή! Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.
Caratteristiche
Riferimento
Α1007
contratto
Vendita
tipologia
Palazzo - Edificio
superficie
110 m²
locali
2 bagni
altre caratteristiche
Cablato
Porta blindata
Esposizione esterna
Impianto di allarme
Costi
prezzo
€ 100.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
1975
stato
Da ristrutturare
riscaldamento
Autonomo, alimentazione elettrica
Efficienza energetica
B
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista