Bilocale ottimo stato, piano rialzato, Ano Glyfada, Glyfada

Glyfada
  • € 380.000
  • 3
  • 96
  • 2
  • R
Annuncio aggiornato il 16/04/2024
Descrizione
Υπέροχο οροφοδιαμέρισμα ισογείου 2 υπνοδωματίων με ενιαία κουζίνα , σαλόνι, καθιστικό τραπεζαρία συναγερμός, διπλά ενεργειακά τζάμια . και αποκλειστική πρόσβαση μόνο από το διαμέρισμα σε ιδιόκτητο κήπο εμβαδού 55 τ.μ., με πέργκολα .
Βρίσκεται 5΄ ' από το κέντρο της Γλυφάδας και τα καταστήματα της και σε κοντινή απόσταση από το καταπράσινο πάρκο του Γκολφ .Πολυτελής κατασκευή υψηλής αισθητικής με άριστο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό .
Η Γλυφάδα είναι ο εμπορικός κόμβος των νοτίων προαστίων με πολυσύχναστη εμπορική κίνηση στη διάρκεια της ημέρας και με έντονη νυχτερινή ζωή. Αποτελεί έναν παραθαλάσσιο προορισμό με εύκολη πρόσβαση στις παραλίες, τα καφέ, τα εστιατόρια και τα καλοκαιρινά beach bar και διαθέτει πολλά εμπορικά μαγαζιά με άποψη και στυλ αλλά και όλες τις μεγάλες επώνυμες αλυσίδες. Η Γλυφάδα υπόσχεται να προσφέρει το καλύτερο για όλους ς τρόπο ζωής. Κατάλληλη τοποθεσία για νέους αλλά και για οικογένειες καθώς διαθέτει όμορφες πλατείες με παιδικές χαρές και είναι πολύ κοντά σε διεθνή σχολεία. Συνδέει το κέντρο της πόλης με τις παραθαλάσσιες περιοχές με μετρό τράμ και λεωφορεία και βρίσκεται σε απόσταση 35-40 λεπτών από το λιμάνι του Πειραιά και το διεθνές αεροδρόμιο. Με την δημιουργία του Πάρκου του Ελληνικού έχει εκδηλωθεί έντονο ενδιαφέρον και από κατασκευαστές για τη δημιουργία νέων οικοδομών αλλά και από επενδυτές.
Πώληση, Διαμέρισμα, Μπάνια: 2, Εμβαδόν: 96 τ.μ., Δωμάτια: 2, Έτος κατασκευής: 2001, Εξοχική κατοικία, Θέα, Βεράντα, Ασανσέρ, Κήπος, Πόρτα ασφαλείας, Ηλιακός θερμοσίφωνας, Συναγερμός, Αποθήκη, Όροφος: Ημιόροφος, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Ανακαινισμένο, Τέντα, Διαμπερές, Φωτεινό, Κουζίνες: 1, Κουφώματα: Συνθετικά, Τύπος δαπέδων: Ξύλο, Επιφάνεια oικοπέδου: 318 τ.μ., Eπίπεδα: 1, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Πετρέλαιο, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Ενεργειακή κλάση: Σε Εξέλιξη, Προσανατολισμός: Ανατολικός, Ρεύμα: Μονοφασικό, Έτος Ανακαίνισης: 2023, Εμβαδό Μπαλκονιών: 55, Απόσταση απο θάλασσα: 2500, Μηνιαία κοινόχρηστα: 15
Caratteristiche
Riferimento
403342
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento
superficie
96 m²
locali
3 (2 camere da letto, 1 altro), 2 bagni
piano
Piano rialzato, con ascensore
altre caratteristiche
Impianto di allarme
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Giardino privato
Costi
prezzo
€ 380.000
spese condominio
€ 15/mese
Efficienza energetica
anno di costruzione
2001
stato
Ottimo / Ristrutturato
riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista