Villa unifamiliare, nuova, 150 m², Adele, Arkadi

Arkadi
  • € 700.000
  • 5+
  • 150
  • 2
  • No
Descrizione
2 βίλες σε μεγάλο οικόπεδο προς πώληση στον Αδελιανό Κάμπο Ρεθύμνου. Πρόκειται για δύο νεόδμητες βίλες 75 τ.μ. η καθεμία, σε οικόπεδο 4000 τ.μ, σε προνομιακή τοποθεσία με εξαιρετική θέα στη θάλασσα.
Κάθε βίλα αποτελείται από ενιαίο χώρο κουζίνα - σαλόνι, 2 υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Εξωτερικά, κάθε βίλα έχει βεράντα με πέργκολα, εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου και εξωτερική πισίνα. Επίσης, όλο το οικόπεδο στο οποίο βρίσκονται οι βίλες περιβάλλεται από πέτρινο τοίχο, ενώ είναι όμορφα διαμορφωμένο με κήπο και πλακόστρωτες αυλές.
Το συγκεκριμένο ακίνητο μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για προσωπική χρήση ως μόνιμη ή εξοχική κατοικία είτε για επαγγελματική χρήση ως τουριστικό κατάλυμα. Η τοποθεσία στην οποία βρίσκεται και η εξαιρετική κατασκευή το καθιστούν μοναδικό ακίνητο καθώς έχει πανοραμική θέα στο βουνό και τη θάλασσα, ενώ βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την πόλη του Ρεθύμνου και τις διάσημες παραλίες του Πλατανιά.

Ο Αδελιανός Κάμπος είναι παραθαλάσσιος οικισμός της Δημοτικής Κοινότητος Άδελε του Δήμου Ρεθύμνης στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης της Κρήτης, σε υψόμετρο 2 μέτρα.
Ο Αδελιανός Κάμπος βρίσκεται στον κόλπο του Αλμυρού σε απόσταση 4,5 χλμ. ανατολικά από την πόλη του Ρεθύμνου. Το χωριό αποτελεί την ανατολική συνέχεια του Πλατανιά (η ανατολικά άκρη του Ρεθύμνου) και του Πηγιανού Κάμπου ενώ προς τα νότια και για μέσου του οικισμού περνάει ο Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.). Είναι τουριστικό καλοκαιρινό θέρετρο με ξενοδοχειακές μονάδες και οικογενειακά καταλύματα. Στην παραλία, μήκους περίπου 2 χιλιομέτρων, παρέχονται εγκαταστάσεις για θαλάσσια σπορ ενώ στο χωριό λειτουργούν καταστήματα για τις απαραίτητες προμήθειες και αγορές καθώς και όλων των τύπων εστίασης.
Informazioni
altre caratteristiche
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Piscina
Impianto tv con parabola satellitare
Arredato
Giardino privato
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Caratteristiche
Riferimento e Data annuncio
921 - 31/01/2024
contratto
Vendita
tipologia
Villa unifamiliare | Immobile di lusso
superficie
150 m²
locali
5+ (4 camere da letto, 3 altri), 2 bagni
piano
Piano terra
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Piscina
Impianto tv con parabola satellitare
Arredato
Giardino privato
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 700.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2023
stato
Nuovo / In costruzione
Efficienza energetica
B
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista