Villa unifamiliare 182 m², Centro, Aegina

Aegina
  • € 650.000
  • 5+
  • 182
  • 3+
  • No
Annuncio aggiornato il 02/04/2024
Descrizione
Μοναδική πέτρινη βίλα 183 τ.μ. πολυτελούς κατασκευής σε οικόπεδο 1500 τ.μ. αποκλειστικής χρήσης, σε γραφικό χωριό της Αίγινας με μοναδική θέα θάλασσα , την νήσο Μονή , τον Πόρο και την Πελοπόννησο. Πρόκειται για ιδιαίτερο ακίνητο , σε συγκρότημα τριών ανεξάρτητων κατοικι΄ων , σε ένα ειδυλλιακό τοπίο , σε απόσταση μόλις δέκα λεπτών από το λιμάνι της Αίγινας.
Η βίλλα είναι κτισμένη σε τρία επίπεδα, με ιδιαίτερα φωτεινούς χώρους , καθιστικό με τζάκι, πρόσβαση σε μεγάλη βεράντα με κτιστούς καναπέδες και μοναδική θέα τη θάλασσα και την πισίνα, ανοικτή κουζίνα με ηλεκτρικές συσκευές, πρώτος όροφος με ensuite υπνοδωμάτιο, πρόσβαση σε μεγάλη βεράντα με πανοραμική θέα, κάτω επίπεδο με τρία υπνοδωμάτια , δύο μπάνια, θέα και πρόσβαση στην πισίνα, wc επισκεπτών, μικρή kitchenette , λεβιτοστάσιο.
Η κατοικία διαθέτει ατομική πισίνα, bbq, κτιστή υπαίθρια τραπεζαρία , ανοικτό parking τριών αυτοκινήτων , μάντρα πετρόκτιστη, διατίθεται πλήρως εξοπλισμένη και πολυτελώς επιπλωμένη. Ιδανικό ακίνητο για εξοχική κατοικία και για τουριστική επένδυση.
Caratteristiche
Riferimento
1620778
contratto
Vendita
tipologia
Villa unifamiliare | Immobile di lusso
superficie
182 m²
locali
5+ (4 camere da letto, 2 altri), 3+ bagni
totale piani edificio
3 piani
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Caminetto
Esposizione esterna
Balcone
Piscina
Giardino privato
Infissi esterni in doppio vetro / legno
Costi
prezzo
€ 650.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2011
riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
Efficienza energetica
Γ
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista