Villa unifamiliare Γαβαλοχώρι , Αποκόρωνας, Gavalochori, Vamos

VamosΓαβαλοχώρι , Αποκόρωνας
  • € 590.000
  • 4
  • 146
  • 3
  • No
Annuncio aggiornato il 23/05/2024
Descrizione
Τοποθετημένη σε οικόπεδο 2800 τ.μ., αυτή η βίλα προσφέρει άπλετο χώρο για κάθε σας ανάγκη. Υπάρχει ακόμη και χώρος για επέκταση με ένα υπόλοιπο δόμησης 54 τ.μ. Η πισίνα έχει επιφάνεια 48 τ.μ.
Η βίλα διαθέτει μοντέρνο και ευάερο σχεδιασμό, πλημμυρισμένο από φυσικό φως. Στο εσωτερικό της, θα βρείτε:
*1 κύρια κρεβατοκάμαρα με ιδιωτικό μπάνιο για την απόλυτη άνεσή σας.*2 επιπλέον υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες.*Ένα φωτεινό σαλόνι με τζάκι και κουζίνα εξοπλισμένη με κορυφαίες ηλεκτρικές συσκευές.*Ένα επιπλέον μπάνιο για ευκολία
Στον εξωτερικό χώρο, θα δείτε έναν όμορφα διαμορφωμένο κήπο και άνετες βεράντες που σας οδηγούν στην πισίνα. Δύο πέργκολες αλουμινίου προσφέρουν σκιά για την παραμονή στον ανοικτό χώρο.Υπάρχει αποθηκευτικός χώρος και 2-3 θέσεις στάθμευσης. Η ασφάλεια παρέχεται από μια στιβαρή πόρτα ασφαλείας καθώς και τα κουφώματα αλουμινίου με τα διπλά τζάμια.
Η κατοικία πωλείται πλήρως επιπλωμένη ώστε να μπορείτε να κατοικηθεί αμέσως .
Αυτή η βίλα είναι εξοπλισμένη με ενδοδαπέδια εγκατάσταση για θέρμανση και ψύξη μέ αντλίας θερμότητας καθώς και έναν ηλιακό θερμοσίφωνα . ****Τιμή πώλησης: 590.000 ευρώ
ΔΑΠΑΝΕΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ:::Ηπρομήθεια του γραφείου από τον αγοραστή είναι 2% + ΦΠΑ επί της τελικήςτιμής αγοράς. Εκδότης του τιμολογίου είναι ο Γ.- Αλέξανδρος Παπαδάκης ,αδειούχος κτηματομεσίτης με Αριθμό ΓΕΜΗ 163982258000 και ΑΦΜ 161577346.Το μεσιτικό γραφείο Hellene Estate δεν φέρει ευθύνη γιατις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την παρουσίαση καθώς είναι μόνογια ενημέρωση και υπόκεινται σε παραλείψεις, αλλαγή τιμής ή απόσυρσηχωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ο φόρος μεταβίβασης, τα έξοδαΣυμβολαιογράφου και Υποθηκοφυλακείου και πιθανά δικηγορικά έξοδακαταβάλλονται από τον αγοραστή.
Caratteristiche
Riferimento
1627581
contratto
Vendita
tipologia
Villa unifamiliare | Immobile di lusso
superficie
146 m²
locali
4 (3 camere da letto, 1 altro), 3 bagni
piano
Piano terra
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Caminetto
Impianto di allarme
Porta blindata
Balcone
Piscina
Giardino privato
Costi
prezzo
€ 590.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2016
stato
Nuovo / In costruzione
riscaldamento
Autonomo, alimentazione elettrica
Efficienza energetica
Γ
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista