Bilocale piano terra, Peraia, Thermaikos

Thermaikos
  • € 163.000
  • 3
  • 75
  • 1
  • T
  • No
Descrizione
Κωδικός ακινήτου: 2-673 - Θερμαϊκός Περαία ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 75 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1995 με ενεργειακή κλάση Α+ και ανακαινίστηκε το 2023. Διαθέτει θέρμανση ατομική - αέριο, κουφώματα συνθετικά, μαρμάρινα πατώματα, πόρτα ασφαλείας, ντουλάπες, αποθήκη , A/C, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά απόσταση από θάλασσα 1000 μέτρα - Τιμή: 163.000 € Προς πώληση, ένα εκπληκτικό ισόγειο διαμέρισμα, που επενδύει στην πολυτέλεια και την άνεση, βρίσκεται στην Άνω Περαία. Αυτό το ακίνητο αποπνέει πολυτέλεια με τα 75 τετραγωνικά μέτρα του, πλήρως ανακαινισμένα το 2023.

Ο χώρος είναι πολύ φωτεινός και άνετος, με εντυπωσιακό δάπεδο από πολύτιμο μάρμαρο που προσδίδει μια αίσθηση πολυτέλειας. Το διαμέρισμα διαθέτει τρεις μονάδες air-condition για να διατηρήσετε το κλίμα πάντα ιδανικό.

Το μπάνιο είναι σχεδιασμένο με εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια και περιλαμβάνει τα τελευταία στυλιστικά στοιχεία. Επιπλέον, υπάρχει μια πρακτική αποθήκη για την οργάνωση των προσωπικών αντικειμένων σας.

Το διαμέρισμα διαθέτει σίτες στα παράθυρα και μια θωρακισμένη πόρτα για αυξημένη ασφάλεια. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένο με έναν συναγερμό illuminate που προσφέρει επιπλέον προστασία.

Αυτή η ακίνητη ευκαιρία συνδυάζει την ανεμελιά της ζωής στην Άνω Περαία με την πολυτέλεια και την προηγμένη τεχνολογία, δημιουργώντας έναν χώρο που κλέβει την προσοχή κάθε ενδιαφερόμενου.
Caratteristiche
Riferimento e Data annuncio
2-673 - 25/04/2024
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento | Immobile di lusso
superficie
75 m²
locali
3 (2 camere da letto, 1 altro), 1 bagno
piano
Piano terra
altre caratteristiche
Impianto di allarme
Porta blindata
Infissi esterni in doppio vetro / PVC
Costi
prezzo
€ 163.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
1995
riscaldamento
Autonomo, alimentato a metano
Efficienza energetica
A+
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista