Monolocale ottimo stato, primo piano, Krinides, Filippoi

Filippoi
  • € 80.000
  • 1
  • 69
  • 1
  • 1
  • No
Descrizione
ΚΡΙΝΗΔΕΣ: Πωλείται διαμέρισμα 69 τετραγωνικά μέτρα. Αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια,καθιστικό, κουζίνα και μπάνιο.Το σπίτι έχει ένα σαλόνι μαζί με κουζίνα και τραπεζαρία ένα χολ δύο υπνοδωμάτια και wc με μπανιέρα δύο μπαλκόνια. Το ένα μπαλκόνι 9 τετραγωνικά, το άλλο 3 τετραγωνικά, και αποθήκη 10 τετραγωνικά. Ιδιωτικό μπάρμπεκιου με κήπο 20 τετραγωνικά. Το σπίτι είναι 69 τετραγωνικά. Τοποθεσία: κοντά στην αγορά, 200 μέτρα από τα Αρχαία Φιλίππων. Η αξία του είναι 80.000€ - ΚΩΔ:[Ο-4196]

Αν θέλετε να αγοράσετε να πουλήσετε, ή να νοικιάσετε την ακίνητη περιουσία σας, το γραφείο μας μπορεί να προσφέρει προτάσεις και συμβουλές για να υπάρξει το καλύτερο αποτέλεσμα για εσάς.
Μπορούμε να σας παρουσιάσουμε μια πλήρη πρόταση αγοράς, που συμπεριλαμβάνει και ακίνητα συνεργαζόμενων τοπικών ή διεθνών μεσιτικών γραφείων, με την χρήση του διαδικτύου της δικιάς μας ιστοσελίδας με φωτογραφίες και βίντεο.
Συνεργαζόμαστε με αξιόπιστα τεχνικά και νομικά γραφεία και προσφέρουμε έγκυρο τεχνικό και νομικό έλεγχο για την αγορά του ακινήτου σας.
Επίσης αναλαμβάνουμε την μερική ή ολική ανακαίνιση του σπιτιού σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς, με ποιοτικά υλικά, άριστους τεχνίτες, σε όσο το δυνατόν συντομότερο χρονικό διάστημα.
Informazioni
altre caratteristiche
Porta blindata
Balcone
Infissi esterni in doppio vetro / PVC
Caratteristiche
Riferimento e Data annuncio
4196 - 12/06/2023
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento
superficie
69 m²
locali
1 locale, 1 bagno
piano
1° piano
altre caratteristiche
Porta blindata
Balcone
Infissi esterni in doppio vetro / PVC
Costi
prezzo
€ 80.000
Efficienza energetica
stato
Ottimo / Ristrutturato
riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
Efficienza energetica
B
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista