Duplex 175 m², Peraia, Thermaikos

Thermaikos
  • € 260.000
  • 5+
  • 175
  • 2
  • No
Annuncio aggiornato il 04/03/2024
Descrizione
Κάτω Περαία πωλείται πανέμορφη μεζονέτα 175 τ.μ. κατασκευής 1991 σε συγκρότημα κατοικιών με υψηλής αισθητικής περιβάλλοντα χώρο, με καλαίσθητο κήπο, παιδική χαρά και θέσεις στάθμευσης.
Αποτελείται από τρία επίπεδα. Στο ανώγειο επίπεδο όπου βρίσκεται και η κύρια είσοδος της κατοικίας συναντάμε ένα πολύ μεγάλο σαλόνι με τζάκι και μία κουζίνα. Στο χώρο του ημιυπογείου ο οποίος διαθέτει δική του είσοδο και μπορεί να λειτουργήσει και αυτόνομα, βρίσκεται ένας ενιαίος χώρος με κουζίνα, μία όμορφη γωνία με έπιπλο γραφείου και βιβλιοθήκη, ένα μπάνιο και μία αποθήκη. Τέλος στον πρώτο όροφο βρίσκεται η κύρια κρεβατοκάμαρα η οποία διαθέτει βεστιάριο, δύο επιπλέον υπνοδωμάτια και ένα μεγάλο μπάνιο.
Η θέρμανση της μεζονέτας είναι ατομική με πετρέλαιο, υπάρχει κεντρικός ηλιακός θερμοσύφωνας και κλιματιστικό σε κάθε όροφο. Τα κουφώματα είναι αλουμινίου σε απόχρωση ξύλου με τζάμια διπλής υάλωσης και σίτες.
Διαθέτει δύο μεγάλες βεράντες με τέντες και θέα τον πανέμορφο κήπο του συγκροτήματος, ενώ για αποκλειστική χρήση από τους ιδιοκτήτες της μεζονέτας υπάρχει και ένας μικρός.
Caratteristiche
Riferimento
291001-1411
contratto
Vendita
tipologia
Duplex | Immobile di lusso
superficie
175 m²
locali
5+ (3 camere da letto, 3 altri), 2 bagni
piano
Piano terra
totale piani edificio
3 piani
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Caminetto
Impianto di allarme
Porta blindata
Balcone
Infissi esterni in doppio vetro / PVC
Costi
prezzo
€ 260.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
1991
riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
Efficienza energetica
Ε
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista