Terreno non edificabile in Vendita

DistosΔύστος
  • € 2.300.000
  • 155.000
Descrizione
ID Ακινήτου: 45950, ES463 / Ένα κορυφαίο βιολογικό αγρόκτημα

Με ελαιόδεντρα, αμπέλια διαφόρων ποικιλιών (Μαυροδάφνη, Σαββατιανό, Μοσχάτο Τυρνάβου), πολλά άλλα οπωροφόρα δέντρα, καθώς και άλλα είδη δέντρων, και δύο γεωτρήσεις με ατελείωτο νερό, αυτό το τεράστιο Βιολογικό Αγρόκτημα είναι ένα ιδανικό ακίνητο τόσο ως επένδυση όσο και ως ονειρική αγορά για τον φυσιολάτρη που θα ήθελε να ακολουθήσει πλήρη βιολογική γεωργία.

Τοποθετημένο στην κορυφή του λόφου πάνω από τις Πετριές και τα χωριά Άγιοι Απόστολοι σε υψόμετρο περίπου 350μ, αυτό το ακίνητο θα μαγέψει τον μελλοντικό ιδιοκτήτη με την ποιότητα του εδάφους, το οποίο έχει εξελιχθεί καθώς εμπλουτίζεται συνεχώς από τα υποπροϊόντα αυτής της βιολογικής γεωργικής προσπάθειας. Το μαλακό οργανικό ανώτερο έδαφος, χωρίς ίχνος χημικών ουσιών, είναι γεμάτο ζωή, ενώ η φρεσκάδα των λαχανικών, των σταφυλιών και των ελιών που μπορεί να παράγει αυτό το αγρόκτημα θα δώσει μια εντελώς νέα έννοια στον όρο "βιολογικό αγρόκτημα". Οι Πετριές είναι ένα μικρό χωριό κρυμμένο σε ασφαλή απόσταση από την παραθαλάσσια πόλη των Αγίων Αποστόλων. Το αγρόκτημα απέχει 1,5 χλμ. από το χωριό Πετριές και 5 χλμ. από τους Αγίους Αποστόλους, αλλά και από πολλές παραλίες του Αιγαίου. Όλη η περιοχή των Αγίων Αποστόλων αποπνέει μια αίσθηση φωτεινότητας, αιγαιοπελαγίτικης ζεστασιάς και νησιώτικης ευτυχίας. Μόνο αν επισκεφθείτε αυτό το μέρος, μπορείτε να καταλάβετε για τι μιλάμε. Παραλίες όπως το Κλιμάκι, το Στόμιο, ο Χερόμυλος και ο Μαγειράς βρίσκονται σε κοντινή απόσταση αν θέλετε να κολυμπήσετε στο Αιγαίο, αλλά ανάλογα με τον καιρό θα μπορείτε να επιλέξετε παραλίες στον Νότιο Ευβοϊκό κόλπο, όπως ο Άγιος Δημήτριος, ο Αλμυροποτάμος και πολλές άλλες.

Όλο το ακίνητο αποτελείται από ένα ενιαίο οικόπεδο. Το κτίριο αποτελείται από τρεις ξεχωριστές αυτόνομες κατασκευές οι οποίες θα εξηγηθούν λεπτομερέστερα παρακάτω :

1. Κύρια μονάδα κατοικίας.
Πρόκειται για ένα κτίριο τριών επιπέδων με τρεις ξεχωριστές μονάδες. Τα δύο ανώτερα επίπεδα είναι ένα σύγχρονο σπίτι τύπου φάρμας , με αρχιτεκτονικό στυλ του νησιού της Τήνου, και ένα υπαίθριο μπάρμπεκιου, ένα μεγάλο καθιστικό που περιλαμβάνει κουζίνα και ένα ανοιχτό τζάκι, και μια σπειροειδή σκάλα που οδηγεί στην ευρύχωρη σοφίτα με τα υπνοδωμάτια που μπορεί να φιλοξενήσει 3-6 άτομα. Ο κάτω όροφος αποτελείται από δύο ξεχωριστά διαμερίσματα με κουζίνα και μπάνιο που μπορούν να φιλοξενήσουν 3 άτομα σε ένα διπλό κρεβάτι και ένα μονό κρεβάτι το καθένα.
2. Το δρακόσπιτο
Το λεγόμενο από τον ιδιοκτήτη "δρακόσπιτο", είναι ένα μικρό στούντιο ενός ορόφου με κουζίνα και WC, το οποίο θα μπορούσε να χρησιμεύσει τόσο ως στούντιο ενός κρεβατιού όσο και ως δωμάτιο πρωινής ενημέρωσης για την αγροικία.
3. Το κελάρι κρασιού
Η ημιυπόγεια κάβα απέχει μόλις 50 μέτρα από το σπίτι, χτισμένη με ασφάλεια στην πλευρά της πλαγιάς, ενώ το μισό κτίριο είναι καλά μονωμένο λόγω της φυσικής ψύξης που παράγεται από το περιβάλλον έδαφος. Αυτό το κτίριο μπορεί να χρησιμεύσει ως κελάρι κρασιών ή και ως τραπεζαρία.

Η γεώτρηση, αντλεί νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας χρησιμοποιώντας ηλεκτρική ενέργεια από τις δύο συστοιχίες ηλιακών συλλεκτών, γεμίζοντας τις δεξαμενές νερού των 60-150m3 η κάθε μία.

Οι υποδείξεις είναι διαθέσιμες εντός 48 ωρών προειδοποίησης.

Evia Sun Real Estate, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2229064312, email: info@eviasun.gr, website: http://eviasunrealestate.gr/
Caratteristiche
Riferimento e Data annuncio
570017 - 17/11/2023
contratto
Vendita
tipologia
Terreno non edificabile
superficie
155.000 m²
Accesso in strada/servitù di passaggio
In autostrada
altre caratteristiche
Esposizione sud, est
Costi
prezzo
€ 2.300.000
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista