Monolocale Θέρμη, Centro, Thermi

ThermiΘέρμη
  • € 650.000
  • 2
  • 180
  • 2
  • 2
Annuncio aggiornato il 18/11/2023
Descrizione
Διαμέρισμα Προς Πώληση, όροφος: 2ος, στην περιοχή: Θέρμη. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 180 τ.μ.. Αποτελείται από: 1 Υ/Δ (σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό είναι με 3 υπνοδωμάτια), 2 μπάνιο/α, 1 κουζίνα/ες, 1 σαλόνι/α, ενώ διαθέτει 1 θέσεις στάθμευσης (1 Πιλοτής). Έχει κατασκευαστεί το 2022. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Ατομική με Φυσικό αέριο, ενώ επίσης διατίθεται Ενδοδαπέδια θέρμανση, Ηχομόνωση, Θερμομόνωση, έχει κουφώματα Αλουμινίου με Διπλά τζάμια, ενεργειακό πιστοποιητικό: Υπο έκδοση και τα δάπεδα είναι: Πλακάκια. Η κατάστασή του είναι: Νεόδμητο, Καταπληκτική, βρίσκεται κοντά σε Πάρκο, Πλατεία, Super Market, Κέντρο Πόλης, έχει θέα Πλατεία, Πάρκο, Ανοιχτωσιά, Ανεμπόδιστη και έχει Νοτιοανατολικό προσανατολισμό. Το ακίνητο είναι Επιπλωμένο, Προσόψεως, Φωτεινό, Διαμπερές και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Σίτες, Τέντες, Ασανσέρ, Ηλεκτρ. Συσκευές, Αποθήκη, Πόρτα Ασφαλείας, Θυροτηλεόραση, Ηλεκτρικά ρολά. Τιμή: €650.000.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Caratteristiche
Riferimento
575145
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento
superficie
180 m²
locali
2 (1 camera da letto, 1 altro), 2 bagni
piano
2° piano, con ascensore
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Arredato
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 650.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2022
stato
Nuovo / In costruzione
riscaldamento
Autonomo, a pavimento, alimentato a metano
certificazione energetica
Esente
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista