Bilocale Φάληρο - Ιπποκράτειο, Papafi, Toumpa

ToumpaΦάληρο - Ιπποκράτειο
  • € 179.000
  • 3
  • 92
  • 1
  • 3
Annuncio aggiornato il 29/04/2024
Descrizione
Αγία Τριάδα - Φάληρο, κοντά στην ΕΡΤ 3, πωλείται κατ αποκλειστικότητα από την εταιρία μας, ένα πραγματικά αξιόλογο γωνιακό διαμέρισμα, 92τ.μ. Βρίσκεται στον 3ο όροφο (όχι τελευταίο) πολύ περιποιημένης οικοδομής του 1965, με ασανσέρ. Το διαμέρισμα διαθέτει πάρα πολύ μεγάλο γωνιακό μπαλκόνι με τέντες, και αποτελείται από 2 μεγάλα υ/δ, σαλόνι, χωριστή κουζίνα και μπάνιο. Έχει αναβαθμιστεί με 2 μερικές ανακαινίσεις, η πρώτη πριν 20ετία όπου αλλάχτηκαν εσωτερικά κουφώματα αλλά και τα εξωτερικά όπου περάστηκαν νέα ενεργειακά. Στα πατώματα μπήκε εξαιρετικό μάρμαρο παντού και αλλάχτηκε η κουζίνα. Η δεύτερη ανακαίνιση έγινε πριν 2 χρόνια περίπου όπου ανακαινίστηκε το μπάνιο, μπήκε θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, και βελτιώθηκαν κάποιες εσωτερικές λεπτομέρειες. Το διαμέρισμα διαθέτει 3 κλιματιστικά (ένα 24άρι και δύο 9άρια) και έχει μπεί κάμερα στην είσοδο της οικοδομής για περισσότερη ασφάλεια. Το διαμέρισμα διατίθεται με τα υπάρχοντα κλιματιστικά, την ηλεκτρική κουζίνα, τον απορροφητήρα και ολοκαίνουργιο θερμοσίφωνα. Η θέση του είναι εξαιρετική καθώς βρίσκεται πάρα πολύ κοντά σε στάση Μετρό (στα 270 μέτρα), πολύ κοντά στα Πανεπιστήμια και στο κέντρο, και για αυτούς τους λόγους αποτελεί ιδανική περίπτωση, τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για εκμετάλλευση ως επενδυτικό ακίνητο.
- Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
- ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Caratteristiche
Riferimento
601694
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento
superficie
92 m²
locali
3 (2 camere da letto, 1 altro), 1 bagno
piano
3° piano, con ascensore
altre caratteristiche
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Costi
prezzo
€ 179.000
spese condominio
€ 20/mese
Efficienza energetica
anno di costruzione
1965
stato
Ottimo / Ristrutturato
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista