• € 120.000
  • 4.950
Annuncio aggiornato il 04/03/2024
Descrizione
Οικόπεδο 4.950 τ.μ. προς πώληση στα Λευκόγεια. Πρόκειται για ακίνητο πάνω στον κεντρικό δρόμο Λευκογείων-Πλακιά, πέντε λεπτά από την παραλία του Πλακιά. Είναι άρτιο κι οικοδομήσιμο, με δυνατότητα δόμησης περίπου 200 τ.μ. για κατοικία. Είναι κατάφυτο από ελιές με παραγωγική δυνατότητα περί τα 500 κιλά.

Η τοποθεσία του είναι εξαιρετική και προσφέρει θέα στη γύρω αγροτική περιοχή και τους επιβλητικούς ορεινούς όγκους της νότιας Κρήτης. Είναι πολύ κοντά σε όλες τις διάσημες παραλίες της περιοχής όπως το Δαμνόνι, το Αμμούδι, το Αμμουδάκι αλλά και τη Λίμνη του Πρέβελη. Το χωριό Λευκόγεια αλλά και το τουριστικό θέρετρο του Πλακιά, βρίσκονται κι αυτά σε κοντινή απόσταση από το ακίνητο, προσφέροντας έτσι άμεση πρόσβαση σε σούπερ μάρκετ και στο περιφερειακό ιατρείο.

Μπορεί να εξυπηρετήσει τη δημιουργία τόσο μόνιμης κατοικίας, καθώς η απόσταση από την πόλη του Ρεθύμνου δεν ξεπερνά τα 25 λεπτά, όσο και τη δημιουργία κατοικιών προς τουριστική εκμετάλλευση. Το πλησιέστερο νοσοκομείο βρίσκεται στο Ρέθυμνο ενώ τα αεροδρόμια του Ηρακλείου και των Χανίων απέχουν περί τη μία ώρα και τριάντα λεπτά.

Υπεύθυνος για την ανάθεση είναι ο Κωνσταντίνος Μουλλός αδειούχος μεσίτης με αριθμό Γ.Ε.ΜΗ: 349607

Παρά το γεγονός οτι η Aspis Real Estate Ρεθύμνου παίρνει όσο το δυνατόν περισσότερα μέτρα για να διασφαλίσει οτι τα στοιχεία που αναγράφονται στις δημοσιευμένες αγγελίες είναι αληθή αυτά είναι κατά δήλωση των πωλητών και ως εκ τούτου δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την ορθότητα των πληροφοριών. Σε κάθε περίπτωση δίνουμε ισχυρή σύσταση για έλεγχο των πληροφοριών από εξειδικευμένους επαγγελματίες πριν την καταβολή οποιουδήποτε χρηματικού ποσού.
Caratteristiche
Riferimento
EK-5694977
contratto
Vendita
tipologia
Lotto edificabile
superficie
4.950 m²
Accesso in strada/servitù di passaggio
In autostrada
altre caratteristiche
Esposizione sud, ovest
Costi
prezzo
€ 120.000
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista