Duplex, nuova, 76 m², Kalamitsi Alexandrou, Vamos

Vamos
  • € 250.000
  • 3
  • 76
  • 1
  • No
Annuncio aggiornato il 11/04/2024
Descrizione
Στον Αποκόρωνα, στον όμορφο τόπο του Καλαμίτσι Αλεξάνδρου, προσφέρεται προς πώληση μια καταπληκτική νέα κατοικία. Η τοποθεσία είναι πραγματικά προνομιούχα, βρίσκεται στην καρδιά του Αποκόρωνα και προσφέρει εκπληκτική θέα στο καταπράσινο περιβάλλον της περιοχής.
Η κατοικία εκτείνεται σε δύο επίπεδα, προσφέροντας άνετους χώρους και υψηλής ποιότητας σχεδιασμό. Στο πρώτο επίπεδο, θα βρείτε τον φωτεινό και ενιαίο χώρο του σαλονιού και της κουζίνας. Ένα άνετο υπνοδωμάτιο με άφθονο φυσικό φως και ένα μπάνιο προσφέρουν άνεση και ευκολία στην καθημερινή διαβίωση.
Στο δεύτερο επίπεδο, υπάρχει ένα ακόμα φωτεινό υπνοδωμάτιο με θέα τους ελαιώνες της περιοχής, προσφέροντας γαλήνη και ηρεμία. Μια μεγάλη βεράντα σε αυτό το επίπεδο είναι ιδανική για συγκεντρώσεις με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.
Το οικόπεδο, με έκταση 334 τ.μ., περιλαμβάνει χώρο πρασίνου και μια πανέμορφη πισίνα. Αυτή η εξαιρετική ευκαιρία σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το σπίτι των ονείρων σας, ανάμεσα στα ελαιόδεντρα του Αποκόρωνα στα Χανιά. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κανονίσετε μια προβολή και να ξεκινήσετε τη διαδικασία για να κάνετε αυτό το σπίτι δικό σας.

Διεθνές Αεροδρόμιο Χανίων 7 χλμ.
Παραλία Καλύβες 6 χλμ.
Caratteristiche
Riferimento
BLD-055
contratto
Vendita
tipologia
Duplex
superficie
76 m²
locali
3 (2 camere da letto, 1 altro), 1 bagno
piano
Piano terra
totale piani edificio
2 piani
Posti Auto
2 in box privato/box in garage
altre caratteristiche
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Piscina
Giardino privato
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 250.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2023
stato
Nuovo / In costruzione
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista