Duplex Χανιά , Χαλέπα, Centro, Chania

ChaniaΧανιά , Χαλέπα
  • € 578.000
  • 4
  • 128
  • 2
Annuncio aggiornato il 15/05/2024
Descrizione
ΧΑΛΕΠΑ , σε θέση με γενναιόδωρη θέα στην θάλασσα και την ευρύτερη περιοχή δημιουργείται τώρα ( 2023 ) ένα σύμπλεγμα μοντέρνων και πολυτελών διαμερισμάτων με υψηλές αισθητικές και κατασκευαστικές προδιαγραφε΄ς , σε ένα μεγάλο γωνιακό αστικό οικόπεδο .Εδώ είναι διαθέσιμο για πώληση μια μεζονέτα-διαμέρισμα ισογείου & 1ου ορόφου με επιφάνεια 128τ.μ . Το ισόγειο τμήμα περιλαμβάνει έναν άνετο ενιαίο χώρο σαλόνι- τραπεζαρία- κουζίνα , ένα(1) μπάνιο και ένα υπνοδωμάτιο και προεκτείνεται στην μεγάλη αυλή με την ιδιωτική . Στον όροφο / loft , που φιλοξενεί δύο ( 2 ) υπνοδωμάτια και ένα (1) μπάνιο και έναν ευρύχωρο κοινό εξώστη, οδηγεί μία εσωτερική σκάλα . Τόσο από το ισόγειο αλλά και ιδιαίτερα από το άνω επίπεδο η θέα είναι θαυμάσια . Η μεζονέτα διαθέτει δύο εισόδους , μια ιδιωτική είσοδο εξωτερικά και επίσης δεύτερη είσοδο από το κοινόχρηστο κλιμακοστάσιο .
Η αρχιτεκτονική του κτιρίου είναι λιτή και απέριττη με μεγάλα ανοίγματα για άπλετο φυσικό φως και μεγάλη θέα .Η ενεργειακή απόδοση του κτιρίου συνολικά είναι κατηγορίας Α+ .
ειδικά: **Κουφώματα αλουμινίου ** θερμομόνωση **αντλίες ψύξης- θέρμανσης **πόρτες ασφαλείας **Ηλιακοί θερμοσίφωνες**πισίνα .
Το διαμέρισμα είναι ιδανικό για μόνιμη διαμονή , αλλά ταυτόχρονα προσφέρεται ιδιαίτερα για βραχυχρόνια / τουριστική μίσθωση .
Τιμή πώλησης 578οοο €. ΔΑΠΑΝΕΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ:::Ηπρομήθεια του γραφείου από τον αγοραστή είναι 2% + ΦΠΑ επί της τελικήςτιμής αγοράς. Εκδότης του τιμολογίου είναι ο Γ.- Αλέξανδρος Παπαδάκης ,αδειούχος κτηματομεσίτης με Αριθμό ΓΕΜΗ 163982258000 και ΑΦΜ 161577346.Ο φόρος μεταβίβασης, τα έξοδαΣυμβολαιογράφου και Υποθηκοφυλακείου και πιθανά δικηγορικά έξοδακαταβάλλονται από τον αγοραστή.
Caratteristiche
Riferimento
1653387
contratto
Vendita
tipologia
Duplex | Immobile di lusso
superficie
128 m²
locali
4 (3 camere da letto, 1 altro), 2 bagni
piano
Piano terra, con ascensore
totale piani edificio
2 piani
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Impianto di allarme
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Piscina
Giardino privato
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 578.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2025
stato
Nuovo / In costruzione
riscaldamento
Autonomo
Efficienza energetica
A+
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista