Duplex Ίσιδος, Kato Tithorea, Tithorea

TithoreaΊσιδος
  • € 260.000
  • 5+
  • 170
  • 2
Descrizione
Κτίριο μεζονέτα, συνολικής επιφάνειας 170 τ.μ. ,καταλληλο για GOLDEN VISA, περιλαμβάνει υπερυψωμένο ισόγειο και 1ο όροφο συνολικής επιφανείας 140 τ.μ. και υπόγειο λεβητοστάσιο με αποθήκη 30 τ.μ.
Διαθετει δυο καθιστικα, 3 υπνοδωματια, 2 μπανια, 2 τζακια, κλιματιστικα, μεγάλες βεράντες με θέα στον Παρνασσό και στον Καλλιδρομο. Στέγη με κεραμίδια, και τμήμα της διαμορφωμένο σε βεράντα με ανεμπόδιστη θέα στο βουνό. Μοντέρνος σχεδιασμός, με ποιοτικά υλικά, (πλακάκια cotto, αλουμίνια europa με διπλα τζαμια και σιτες, ξύλινες κουζίνες και ντουλάπες από καρυδιά και δρυς, κρυφός φωτισμός, φωτισμος με dimmer και LED). Βεραντες με χτιστα καθιστικα και κηπος με χτιστο καθιστικο.
Υπάρχει υπόγειο λεβητοστάσιο με πλήρη αυτονομία θέρμανσης με ωρομετρητές για τις 2 διακριτές κατοικίες, κήπος με δέντρα και περίφραξη.
Είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ειτε σαν μια κατοικια/μεζονέτα των 140 τ.μ. με εσωτερική σκάλα, είτε σαν δύο αυτόνομες και ανεξάρτητες κατοικίες των 70 τ.μ. η κάθε μία (αφού σε κάθε όροφο υπάρχει και ανεξάρτητη είσοδος και σκάλα εξωτερική, υπάρχουν δυο κουζίνες, δυο μπάνια, πλήρης αυτονομία θέρμανσης, δυο ηλεκτρολογικοί πίνακες, 2 κλιματιστικά, 2 τζάκια κλπ).
Informazioni
altre caratteristiche
Caminetto
Mansarda
Balcone
Arredato
Giardino privato
Caratteristiche
Riferimento e Data annuncio
EK-5840879 - 20/03/2024
contratto
Vendita
tipologia
Duplex
superficie
170 m²
locali
5+ (3 camere da letto, 3 altri), 2 bagni
piano
1° piano
totale piani edificio
3 piani
altre caratteristiche
Caminetto
Mansarda
Balcone
Arredato
Giardino privato
Costi
prezzo
€ 260.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
1990
stato
Ottimo / Ristrutturato
riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista

Privato