Bilocale Εθνικής Αντιστάσεως, 112, Centro, Preveza

PrevezaΕθνικής Αντιστάσεως, 112
  • € 212.500
  • 3
  • 85
  • 1
  • 3
Descrizione
Πωλείται υπέροχο διαμπερές διαμέρισμα τρίτου ορόφου, με μοναδική θέα στην παραλία της Πρέβεζας. Απολαύστε την ηρεμία και την ομορφιά του τοπίου από τα μπαλκόνια του, τα οποία προσφέρουν θέα είτε προς τη θάλασσα είτε προς την πίσω αυλή.

Η τοποθεσία του διαμερίσματος είναι πραγματικά προνομιούχα, βρίσκεται πίσω από την καφετέρια Marcus, προσφέροντας άμεση πρόσβαση σε καφέ, εστιατόρια και τη ζωντανή παραλία. Με μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια, φτάνετε στην πανέμορφη παραλία της Κυανής ακτής, ενώ το μνημείο του ναύτη βρίσκεται επίσης σε κοντινή απόσταση.

Το διαμέρισμα προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός ηλιακού θερμοσίφωνα για οικονομία σε ενέργεια, θέση στάθμευσης για εξασφάλιση άνεσης στο παρκάρισμα του αυτοκινήτου σας, μέγαλα μπαλκόνια για άνετη διαμονή, μπαλκονόπορτες αλουμινίου με διπλά τζάμια και άριστη κατασκευή πολυκατοικίας για μεγιστοποίηση της ασφάλειας και της διαχρονικότητας.

Ανακαλύψτε τον ιδανικό συνδυασμό άνεσης, ποιότητας κατασκευής και μοναδικής θέας, και κάντε αυτό το διαμέρισμα το νέο σας σπίτι. Επικοινωνήστε για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού για να το δείτε από κοντά.
Informazioni
altre caratteristiche
Caminetto
Balcone
Caratteristiche
Riferimento e Data annuncio
EK-5858353 - 10/03/2024
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento
superficie
85 m²
locali
3 (2 camere da letto, 1 altro), 1 bagno
piano
3° piano, con ascensore
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Caminetto
Balcone
Costi
prezzo
€ 212.500
Efficienza energetica
anno di costruzione
2012
riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista

Privato