Bilocale ottimo stato, secondo piano, Votanikos, Gazi - Metaxourgio - Votanikos

Gazi - Metaxourgio - Votanikos
  • € 155.000
  • 3
  • 73
  • 1
  • 2
Annuncio aggiornato il 15/03/2024
Descrizione
Εάν σας ενδιαφέρει ένα διαμέρισμα έτοιμο για ιδιοκατοίκηση ή εκμετάλλευση, τότε αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μεταφέρετε τα προσωπικά σας αντικείμενα μέσα και να βάλετε την δική σας πινελιά, καθότι το ακίνητο είναι πλήρως ανακαινισμένο μέσα στο 2023 με υλικά υψηλής ποιότητας και αισθητικής.
Πρόκειται για ένα διαμέρισμα 73τμ στον 2ο όροφο μίας πολυόροφης πολυκατοικίας ανάμεσα στο Γκάζι και το Βοτανικό. Πολύ φωτεινό, διαμπερές, πλήρως επιπλωμένο, αλλά και με όλα τα ηλεκτρικά είδη, όπως, επίσης, και τηλεόραση. Το διαμέρισμα αποτελείται από ενιαίο σαλόνι – κουζίνα, δύο κρεβατοκάμαρες και μπάνιο. Έτοιμο να στεγάσει την καινούργια σας ζωή ή να σας δώσει άμεσο εισόδημα σε περίπτωση εκμετάλλευσης. Βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης, δίπλα σε όλα αξιοθέατα, αλλά και σε μπαρ και εστιατόρια.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Location Description

Τοποθεσία: Ο Βοτανικός είναι μια γειτονιά που βρίσκεται στο κεντρικό τμήμα της Αθήνας.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η περιοχή είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη περιοχή που είναι δημοφιλής μεταξύ των νέων επαγγελματιών και των καλλιτεχνών. Ο Βοτανικός είναι γνωστός για τη ζωντανή του ατμόσφαιρα, με πολλά μοντέρνα καφέ, μπαρ και εστιατόρια, καθώς και για την τέχνη του δρόμου και τις τοιχογραφίες.
Η γειτονιά φιλοξενεί επίσης πολλά πολιτιστικά ιδρύματα, όπως το Ωνάσειο Πολιτιστικό Κέντρο, το οποίο φιλοξενεί συναυλίες, εκθέσεις και άλλες εκδηλώσεις.
Προσβασιμότητα: Ο Βοτανικός έχει καλή σύνδεση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Η γειτονιά είναι καλά συνδεδεμένη με την υπόλοιπη Αθήνα με ένα δίκτυο λεωφορείων και τρόλεϊ, καθώς και με το μετρό, με αρκετούς σταθμούς που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση. Αυτό καθιστά εύκολη τη μετάβαση σε άλλα μέρη της πόλης, συμπεριλαμβανομένης της κεντρικής επιχειρηματικής περιοχής και των τουριστικών αξιοθέατων.
Επενδυτική Δυναμική: O Βοτανικός βρίσκεται σε κοντινή απόσταση στο κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές, με εγγυημένες αποδόσεις της επένδυσης.
Caratteristiche
Riferimento
W-02UEFW
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento | Immobile di lusso
superficie
73 m²
locali
3 (2 camere da letto, 1 altro), 1 bagno
piano
2° piano, con ascensore
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Arredato
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 155.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
1975
stato
Ottimo / Ristrutturato
riscaldamento
Autonomo
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista