Bilocale Ρούμελης 4, Ζωγράφος 15771, Kato Ilisia, Ilisia

IlisiaΡούμελης 4, Ζωγράφος 15771
  • € 290.000
  • 4
  • 90
  • 2
  • 4
Descrizione
Εξαιρετικό διαμέρισμα 90τ.μ., 4ου ορόφου άνετο, γωνιακό και φωτεινό, στα Ιλίσια κατασκευής 1970 και πλήρως ανακαινισμένο το 2023. Διαθέτει 2 υ/δ με άνετες και ευρύχωρες ντουλάπες με δυνατότητα τοποθέτησης διπλού κρεβατιού και στα δύο, άνετη κουζίνα εξοπλισμένη από εντοιχισμένη ηλεκτρική κουζίνα, νεροχύτη inox με δυνατότητα τοποθέτησης τραπεζιού και καρεκλών, σαλόνι ευρύχωρο και μεγάλο με δυνατότητα τοποθέτησης καναπέδων, άνετο μπάνιο με παράθυρο και με καινούργια είδη υγιεινής και ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις σε όλους τους χώρους, 1 wc με νέα είδη υγιεινής και άνετο μπαλκόνι 20τ.μ. με δυνατότητα τοποθέτησης τραπεζιού και καρεκλών με ανεμπόδιστη θέα σε ιδιαίτερης ομορφιάς πάρκο με πεύκα. Παρέχεται αυτόνομη θέρμανση μέσω αντλία θερμότητας, τα κουφώματα είναι αλουμινίου, επιπρόσθετα διαθέτει ηλεκτρικό θερμοσίφωνο. Αποτελείται από 2 κλιματιστικά ένα σε κάθε δωμάτιο, θυροτηλέφωνο, ηλεκτρικά ρολά, σίτες και ανελκυστήρα κοινού στην πολυκατοικία.
Τύπος ρεύματος: μονοφασικό
Τύπος δαπέδων: ξύλο παρκέ - πλακάκι
Αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό, η θέα στο πράσινο του πευκόφυτου πάρκου, από όλους τους χώρους, αυτού του ιδιαίτερα φωτεινού και ήσυχου διαμερίσματος, στο κέντρο της πόλης!
Το διαμέρισμα βρίσκεται σε εξαιρετικό σημείο, πλησίον εμπορικής αγοράς, πολύ κεντρικού δρόμου την Μιχαλακοπούλου και την Ούλωφ Πάλμε, Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, 700μ. από το σταθμό μετρό Μέγαρο Μουσικής, πολύ κοντά στο Άλσος Ιλισίων, πλατείες και σχολείο.
Τα Ιλίσια είναι συνοικία της Αθήνας που βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του Δήμου Αθηναίων, ανάμεσα στους Αμπελοκήπους, το Γουδή, του Ζωγράφου, την Καισαριανή, το Χίλτον, τα Κουντουριώτικα και το Παγκράτι.
***Η διεύθυνση είναι ενδεικτική της θέσης του ακινήτου και όχι η πραγματική.***
Η μεσιτική αμοιβή για τις μισθώσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων είναι ένα μίσθωμα + Φ.Π.Α ενώ για τις πωλήσεις ακινήτων η μεσιτική αμοιβή είναι 2% + Φ.Π.Α με ελάχιστη αμοιβή 1000€ + Φ.Π.Α.
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και ο ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012.
Τα στοιχεία των αγγελιών στηρίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στην εταιρία μας.
Η εταιρία λειτουργεί στα πλαίσια του νόμου περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.
Για επιπλέον πληροφορίες για τα ακίνητά μας μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας
www.lekkasrealestate.gr
καθώς και την κεντρική ιστοσελίδα μας
www.lekkasg.gr
Εmail: info@lekkasg.gr
Caratteristiche
Riferimento e Data annuncio
EK-5973971 - 01/04/2024
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento
superficie
90 m²
locali
4 (2 camere da letto, 2 altri), 2 bagni
piano
4° piano, con ascensore
altre caratteristiche
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 290.000
spese condominio
€ 50/mese
Efficienza energetica
anno di costruzione
1970
stato
Ottimo / Ristrutturato
riscaldamento
Autonomo, alimentato a pompa di calore
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista