Duplex Διακοπτό, Diakopto, Diakopto

DiakoptoΔιακοπτό
  • € 150.000
  • 4
  • 141
  • 3
  • No
Annuncio aggiornato il 13/05/2024
Descrizione
Η προς πώληση Μεζονέτα είναι 141 τ.μ., 3 επιπέδων, εξαιρετικής κατασκευής του 2013, στην περιοχή Λόφος Βρώσθαινας Διακοπτού.Η καταπληκτική αυτή βίλα βρίσκεται σε γραφική τοποθεσία σε λόφο, προσφέροντας εκπληκτική θέα στο φυσικό τοπίο και τα γύρω βουνά. Το ακίνητο είναι κτισμένο σε ένα μεγάλο οικόπεδο 6.033 τ.μ., παρέχοντας έτσι ένα αίσθημα ιδιωτικότητας και γαλήνης.

Η βίλα διαθέτει ευρύχωρη εσωτερική διαρρύθμιση. Οι μεγάλοι κεντρικοί χώροι περιλαμβάνουν έναν φωτεινό και ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι, ιδανικό για χαλάρωση, τραπεζαρία και μια πλήρως εξοπλισμένη και λειτουργική κουζίνα.

Η εξοχική βίλα διαθέτει δυο ευρύχωρα υπνοδωμάτια με πανέμορφη θέα, και πρόσθετο καθιστικό στο πρώτο επίπεδο της οικίας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν τρίτο υπνοδωμάτιο. Διαθέτει επίσης ένα μπάνιο και δυο WC, εσωτερικές σκάλες, έχει κουφώματα αλουμινίου με διπλά - ενεργειακά τζάμια, πόρτα ασφαλείας και συναγερμό.Τα δάπεδα είναι από γρανιτοπλακάκια και πέτρα. Δυο μεγάλες βεράντες με θέα, είναι ιδανικές για να απολαύσετε τον καφέ ή το γεύμα σας.

Διατίθεται επίσης μεγάλος χώρος στάθμευσης για τα οχήματα.

Η τοποθεσία της εξοχικής βίλας σάς προσφέρει πολλές δραστηριότητες στη φύση, όπως πεζοπορία και σκι, αφού βρίσκεται κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο Καλάβρυτων. Επίσης, προσφέρει σύντομη πρόσβαση στην εξαιρετική και πεντακάθαρη παραλία της Πούντας, όπου κάποιος μπορεί να απολαύσει την θάλασσα και να εξυπηρετηθεί απο τα τοπικά καταστήματα εστίασης.

*******Εντός του οικοπέδου ευρίσκονται και δυο ημιτελείς μεζονέτες ( σκελετοί απο μπετόν). Η αποπερατωμένη και οι δυο ημιτελείς μεζονέτες μπορούν να πωληθούν και ως ενιαίο συγκρότημα, στην τιμή των 300.000 ευρω.

Αποστάσεις:
- 15 Χιλιόμετρα από παραλία Πούντας,
- 12 Χιλιόμετρα από τα Καλάβρυτα,
- 27 Χιλιόμετρα από το Χιονοδρομικό Καλαβρύτων,
- 175 Χιλιόμετρα από την Αθήνα,
- 35 Χιλιόμετρα από το Αίγιο.

Κατάλληλο για Εξοχική κατοικία αλλά και για επένδυση, λαμβάνοντας υπόψη ότι στον χώρο υπάρχουν και οι δυο Ημιτελείς Μεζονέτες, αντίστοιχων τετραγωνικών μέτρων.

Τιμή αποπερατωμένης Μεζονέτας 150.000 ευρώ. Τιμή συγκροτήματος Μεζονετών 300.000 ευρώ. KW West, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2610222333, email: kwwest@kwgreece.gr, website: https://www.kwwest.gr


Η Keller Williams West είναι γραφείο κτηματομεσιτικών υπηρεσιών στην περιοχή της Αχαΐας, με έδρα στην Πάτρα, που εκπροσωπεί την κορυφαία εταιρεία Real Estate στον κόσμο, Keller Williams Realty Inc. και αποτελεί μέλος του δικτύου της στην Ελλάδα.

✔ 200.000 συνεργάτες σε 55 χώρες
✔ 18 σημεία εξυπηρέτησης στην Ελλάδα για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας
✔ #1 στην εξυπηρέτηση πελατών, Newsweek Magazine (2021)
✔ #1 Εκπαιδευτικός οργανισμός παγκοσμίως, Training Magazine (2015)
✔ #1 Εταιρεία Real Estate Τεχνολογικής Καινοτομίας, Inman (2021)
✔ #1 Εταιρική Κουλτούρα, Indeed.com

Η επιτυχία μας στηρίζεται στην άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση μέσω της κατανόησης των πραγματικών αναγκών των πελατών μας, τον εκσυγχρονισμό των μεθόδων εργασίας μας, τη χρήση των πιο σύγχρονων εργαλείων τεχνολογίας και μάρκετινγκ και την δια βίου μάθηση και ενημέρωση των συνεργατών μας. Διαθέτουμε οργανωμένο σύστημα εκτίμησης αξίας, προώθησης, αγοράς/πώλησης, μίσθωσης, διαχείρισης και αναβάθμισης του ακινήτου σας. Το δίκτυο συνεργατών μας καλύπτει την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδος.
Caratteristiche
Riferimento
332345
contratto
Vendita
tipologia
Duplex | Immobile di lusso
superficie
141 m²
locali
4 (2 camere da letto, 2 altri), 3 bagni
piano
Piano terra
totale piani edificio
3 piani
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Caminetto
Mansarda
Impianto di allarme
Porta blindata
Balcone
Costi
prezzo
€ 150.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2013
stato
Nuovo / In costruzione
riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista