Duplex, nuova, 129 m², Dioikitirio, Salonicco - Centro

Salonicco - Centro
  • € 420.000
  • 4
  • 129
  • 2
Descrizione
Μια υπέροχη μεζονέτα με τρία δωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και WC που εκτείνεται στον πέμπτο και στον έκτο όροφο νεόδμητης οικοδομής, απο τις λίγες στο κέντρο της πόλης! Συγκεντρώνει όλες τις ανέσεις και την πολυτέλεια του καινούριου, βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αλλά σε ήσυχη γειτονιά, το ακίνητο διαθέτει και θέση στάθμευσης και αποθήκη στο υπόγειο. Αποκτήστε αυτή την μεζονέτα για να απολαμβάνετε καταπληκτική θέα της πόλης!
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπο έκδοση.

Τοποθεσία: Ανηφορίζοντας την πλατεία Αριστοτέλους και αφού περάσει κανείς το άγαλμα του Βενιζέλου, ανάμεσα στις οδούς Ολύμπου και Φιλίππου βρίσκεται η Ρωμαϊκή Αγορά, ένα από τα σημαντικότερα Ρωμαϊκά Μνημεία της Θεσσαλονίκης. Για σχεδόν τρεις αιώνες αποτελούσε σημείο αναφοράς καθώς ήταν κοινωνικό, οικονομικό και διοικητικό κέντρο της πόλης.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Πρόκειται για κηρυγμένο αρχαιολογικό χώρο. Η Αρχαία Αγορά αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα Ρωμαϊκά μνημεία της Θεσσαλονίκης. Βρίσκεται κυριολεκτικά στην καρδιά της πόλης ανάμεσα στην Εγνατία οδό και την οδό Αγίου Δημητρίου, στη βόρεια πλευρά της Πλατείας Αριστοτέλους.

Προσβασιμότητα: Η περιοχή εξυπηρετείται απο την λεωφορειογραμμή του ΟΑΣΘ και προς δυτικά αλλά και προς ανατολικά.

Επενδυτική Δύναμη: Υπάρχουν ξένα funds που ήδη επενδύουν στην περιοχή όπου δείχνει να έχει ανοδική τάση. Λόγω τοποθεσίας είναι πόλος έλξης για φοιτητές, νέους, αλλά και γονείς που θέλουν να ενοικιάσουν σπίτι στα παιδιά τους ως φοιτητές ώστε να υπάρχει άμεση προσβασιμότητα σε όλο το κέντρο της πόλης.
Caratteristiche
Riferimento e Data annuncio
W-02UGG4 - 20/03/2024
contratto
Vendita
tipologia
Duplex | Immobile di lusso
superficie
129 m²
locali
4 (3 camere da letto, 1 altro), 2 bagni
piano
5° piano, con ascensore, con accesso disabili
totale piani edificio
2 piani
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Costi
prezzo
€ 420.000
Efficienza energetica
stato
Nuovo / In costruzione
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista