Duplex Ιωάννου Χρήστου, 821 32, Χίος, Chios town, Chios

ChiosΙωάννου Χρήστου, 821 32, Χίος
  • € 1.400.000
  • 5
  • 165
  • 3
  • No
Descrizione
Κωδικός ακινήτου: 1-1627 - Χίος Πόλη Χίου Κοντάρι ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 165 τ.μ. μόνο 20 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 3 μπάνια . H κατασκευή ξεκίνησε το 2024 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση ενδοδαπέδια - φυσικού αερίου, θέα σε θάλασσα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, πισίνα, A/C, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, BBQ, φωτοβολταικά, playroom, dressing room, laundry room, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 189 τ.μ. απόσταση από πόλη 4000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 1000 μέτρα - Τιμή: 1.400.000 € (Κωδικός γραφείου 5476)
Κωδ: 5476
Στο υπό ανέγερση υπερπολυτελές συγκρότημα Eco-Friendly κατοικιών στο Κοντάρι της Χίου, πωλείται εξαιρετική μεζονέτα, συνολικής επιφάνειας 164,50 τ.μ. Πρόκειται για μια εκ των 23 συνολικά κατοικιών που κατασκευάζονται σύμφωνα με της πιο σύγχρονες και φιλικές προς το περιβάλλον προδιαγραφές.
Η περιοχή ξεχωρίζει για το όμορφο παραθαλάσσιο τμήμα της με τον μεγάλο κατά μήκος πεζόδρομο, που προσφέρεται για καθημερινούς περιπάτους και οικογενειακές βόλτες. Βρίσκεται 4 χιλιόμετρα από την πόλη της Χίου και μόλις 2 χιλιόμετρα από τον κεντρικό αερολιμένα του νησιού, δίπλα στη θάλασσα, σε προνομιακή θέση, πάνω στην ομώνυμη παραλία η οποία έχει χαρακτηριστεί με μπλε σημαία, προσφέροντας απρόσκοπτη θέα έως τα μικρασιατικά παράλια.
Αυτή η ευρύχωρη κατοικία, διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις και υποδομές, με θερμοπρόσοψη και ειδική μόνωση στα θεμέλια.
Το επίπεδο του ισογείου, επιφάνειας 90,50 τ.μ., αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, το χώρο υποδοχής, ένα μεγάλο και άνετο ενιαίο χώρο κουζίνα - σαλόνι - τραπεζαρία, το κλιμακοστάσιο και το κυρίως μπάνιο.
Το επίπεδο του ορόφου, επιφάνειας 74 τ.μ., αποτελείται από δύο master υπνοδωμάτια, ένα από τα οποία διαθέτει βεστιάριο, δύο μπάνια με άμεση πρόσβαση από τα δωμάτια, το χωλ και το laundy room.
Διαθέτει ημιυπαίθριους χώρους συνολικής επιφάνειας 100 τ.μ., και εξώστες 39,40 τ.μ. που προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης με απεριόριστη και ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα και στον διαμορφωμένο χώρο αναψυχής με την πισίνα.
Η οικία έχει κατασκευαστεί με φιλικά υλικά προς το περιβάλλον καθιστώντας την έτσι οικολογική και ενεργειακά αποδοτική.
Διαθέτει σύστημα αφαλάτωσης, ενέργεια από τον ήλιο με φωτοβολταϊκά πάνελ, παράγοντας με αυτόν τον τρόπο το ρεύμα που καταναλώνεται, ενδοδαπέδια θέρμανση της κορυφαίας εταιρίας REHAU, κλιματισμό άριστης ποιότητας, καθώς επίσης ηλεκτρικά παράθυρα και ρολά ALUMIL, που ανοίγουν με το πάτημα ενός κουμπιού.
Πλαισιώνοντας τις παροχές το συγκρότημα ακινήτων παρέχει BBQ, γήπεδο βόλεϊ και παιδική χαρά. Ο μοναδικός χαρακτήρας του συγκροτήματος ξεκινάει από τα θεμέλια στην κατασκευή του ακινήτου, όπου έχει προηγηθεί θερμοπρόσοψη με ειδική μόνωση στα θεμέλια, ενώ η κατασκευάστρια εταιρία έχει επιλέξει να συνεργαστεί με τις καλύτερες εταιρίες του χώρου τοποθετώντας έπιπλα κουζίνας της Ιταλικής εταιρίας Scavolini και πλακάκια ιταλικής ποιότητας. Ο περιποιημένος κήπος και η πισίνα 325 τ.μ. ολοκληρώνουν την κομψή και πολυτελή εικόνα της κατοικίας.
Πρόκειται για ιδανική επιλογή ακινήτου, που μπορεί να προσφέρει όλες τις ανέσεις, σε μια ήσυχη και παράλληλα τουριστική περιοχή της Χίου, πολύ κοντά σε υπεραγορές, σχολεία και μαγαζιά, είτε για μόνιμη είτε για εξοχική κατοικία!
Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο μας. Το ακριβές σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή ο Α.Φ.Μ., σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α. Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία καθώς και για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας.

Πληροφορίες: Μεσιτικό Γραφείο 48 Ώρες, Κουντουριώτου 23-25, τηλέφωνα: 22710 21111 και 6932 735503
Caratteristiche
Riferimento e Data annuncio
1-1627 - 23/05/2024
contratto
Vendita
tipologia
Duplex | Immobile di lusso
superficie
165 m²
locali
5 (4 camere da letto, 1 altro), 3 bagni
piano
Piano terra
totale piani edificio
2 piani
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Porta blindata
Balcone
Piscina
Giardino privato
Infissi esterni in doppio vetro / PVC
Costi
prezzo
€ 1.400.000
Efficienza energetica
stato
Nuovo / In costruzione
riscaldamento
Autonomo, a pavimento, alimentato a metano
Efficienza energetica
A+
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista