Bilocale nuovo, secondo piano, Sourmena, Elliniko

Elliniko
  • € 685.000
  • 3
  • 80
  • 2
  • 2
Descrizione
ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΣΟΥΡΜΕΝΑ - ΜΟΝΤΕΡΝΟ, ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ, ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ 80 τ.μ. 2ου ΟΡΟΦΟΥ - 2 Υ/Δ - ΣΕ ΤΑΧΕΩΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.

Το διαμέρισμα ανήκει σε υπό κατασκευή συγκρότημα με πολυτελείς Σουίτες & Διαμερίσματα και συνίσταται από "Εξυπνες" & καινοτόμες υποδομές. Το συγκρότημα αποτελείται από επιπλωμένα, πολυτελή διαμερίσματα, κατάλληλα για απόκτηση GOLDEN VISA καθώς και για εκμετάλλευση είτε για μακροχρόνια, είτε για βραχυχρόνια μίσθωση.

Διαθέτει σύγχρονες προδιαγραφές και ανέσεις όπως κοινόχρηστη πισίνα, γυμναστήριο, διαμορφωμένους κήπους, πράσινο και στις βεράντες των διαμερισμάτων, υπόγειο ασφαλιζόμενο parking, lobby με καθιστικό, κλιματιζόμενα διαμερίσματα κλπ.
Το κτίριο είναι ενεργειακής κλάσης Α+ με έμφαση στην ποιότητα των υλικών και τα συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας. Στους ορόφους χώροι φύτευσης δημιουργούν όχι μόνο ιδιαίτερο αισθητικό αποτέλεσμα αλλά ταυτόχρονα συμβάλλουν στο μικροκλίμα του κτιρίου.

Bρίσκεται μόλις 10' περπάτημα από το Κέντρο του Ελληνικού το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο, επερχόμενο επενδυτικό έργο στην Αθήνα.

Το διαμέρισμα αποτελείται από καθιστικό & κουζίνα σε ενιαίο χώρο, 2 υπνοδωμάτια, 2 χώροι υγιεινής και μεγάλη βεράντα 59 τ.μ.
Διαθέτει πόρτα ασφαλείας, σίτες, αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου, ηλιακό θερμοσίφωνα, Κλιματισμό, αποθήκη & χώρο στάθμευσης.

Τιμή Πώλησης: 685.000 €

Στο Κτίριο διατίθεται επιπλέον προς πώληση τα εξής διαμερίσματα:

- Ισογείου 44 τ.μ. στις 285.000 €
- 1ου Ορόφου 46 τ.μ. στις 324.000 €
- 3ου Ορόφου 98 τ.μ. στις 745.000 €

Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε στο info@kspreal.com / +30 211 0124800 με το ζητούμενο σας, προκειμένου να σας ενημερώσουμε για διαθεσιμότητα και χρόνο παράδοσης.
Caratteristiche
Riferimento e Data annuncio
EK-6093479 - 12/04/2024
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento | Immobile di lusso
superficie
80 m²
locali
3 (2 camere da letto, 1 altro), 2 bagni
piano
2° piano, con ascensore
Posti Auto
2 in box privato/box in garage
altre caratteristiche
Impianto di allarme
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Piscina
Arredato
Giardino comune
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 685.000
Efficienza energetica
stato
Nuovo / In costruzione
riscaldamento
Autonomo, alimentato a metano
Efficienza energetica
A+
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista