Duplex 192 m², Centro, Nea Penteli

Nea Penteli
  • € 1.500/mese
  • 5
  • 192
  • 3
  • No
Descrizione
Αν πραγματικά αγαπάτε να ζείτε μέσα στην φύση θα λατρέψετε αυτή
την μεζονέτα των 192τ.μ. που βρίσκεται ακριβώς κάτω από τον Προφήτη Ηλία στη Νέα Πεντέλη. Βρίσκεται στον πρώτο όροφο ενός διώροφου κτίσματος εκτείνεται σε δύο επίπεδα και προσφέρει υπέροχη θέα στην πόλη. Στον πρώτο όροφο μπαίνοντας συναντάμε το καθιστικό με το τζάκι και μια ανοιχτή κουζίνα. Περιμετρικά υπάρχουν μπαλκόνια και παράθυρα όπου επιτρέπουν το φυσικό φως να μπαίνει στον χώρο. Προχωρώντας στον διάδρομο συναντάμε το wc και στην συνέχεια δύο δωμάτια όπου μοιράζονται άλλο ένα μπάνιο. Στον επάνω όροφο υπάρχουν άλλα δύο υπνοδωμάτια και ένα πολύ άνετο και φωτεινό μπάνιο. Διαθέτει πολλούς αποθηκευτικούς χώρους, μια αποθήκη 10τ.μ. και κλειστό γκαράζ δύο θέσεων. Η θέρμανση είναι αυτόνομη πετρελαίου με μπόιλερ για ζεστό νερό.
Το σπίτι είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να ενσωματώνεται ομαλά στο φυσικό περιβάλλον με ξύλινα κουφώματα όπου ακολουθούν τα χαρακτηριστικά της τοπικής αρχιτεκτονικής. Ένας πολύ ζεστός χώρος όπου νιώθεις ότι βρίσκεσαι μόνιμα σε διακοπές ενώ παράλληλα βρίσκεται μέσα στον αστικό ιστό κοντά στην κεντρική πλατεία της
περιοχής, σε σχολεία και δημόσιες συγκοινωνίες.

Η Νέα Πεντέλη βρίσκεται στα βορειοανατολικά του λεκανοπεδίου Αττικής και εκτείνεται στους νότιους πρόποδες του όρους της Πεντέλης, σε απόσταση 17 χιλιομέτρων από το κέντρο της Αθήνας.
Mοναδικά χαρακτηριστικά: Ο ρυμοτομικός σχεδιασμός της είναι κυκλικός και η δόμηση αμφιθεατρική, αποτελούμενη από σύγχρονες κομψές μονοκατοικίες και μεζονέτες με απρόσκοπτη θέα στο λεκανοπέδιο και τον Αργοσαρωνικό.
Είναι μια καταπράσινη, ήσυχη περιοχή με λόφους και σκιερά ρέματα, ενώ η άνετη πλατεία της έχει οργανωμένη αγορά μαζί με μοντέρνα καφέ και εστιατόρια, θυμίζοντας γραφική κωμόπολη.
Προσβασιμότητα: Έχει εύκολη πρόσβαση στις γειτονικές αγορές των Μελισσίων και Βριλησσίων, ενώ απέχει 10 λεπτά από το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας, και μόλις 25 λεπτά από το αεροδρόμιο Αθηνών και το λιμάνι της Ραφήνας το οποίο συνδέεται με τα περισσότερα κυκλαδικά νησιά και την Κρήτη. Οι όμορφες παραλίες της Νέας Μάκρης και του Σχοινιά είναι επίσης σε κοντινή απόσταση.
Επενδυτική δυναμική: Αποτελεί πολύ καλή επιλογή για εξοχική κατοικία με βολικές προσβάσεις και πολλές δυνατότητες για υψηλή απόδοση της επένδυσης.
Informazioni
altre caratteristiche
Caminetto
Mansarda
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Impianto tv con parabola satellitare
Giardino privato
Caratteristiche
Riferimento e Data annuncio
W-02UR5G - 20/03/2024
contratto
Affitto
tipologia
Duplex
superficie
192 m²
locali
5 (4 camere da letto, 1 altro), 3 bagni
piano
1° piano
totale piani edificio
2 piani
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Caminetto
Mansarda
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Impianto tv con parabola satellitare
Giardino privato
Costi
prezzo
€ 1.500/mese
cauzione
Non indicata
Efficienza energetica
anno di costruzione
2005
riscaldamento
Centralizzato
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista